Susperian Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Zdravím nema uz nekdo dojmy z teto hry? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Hral jsem celé demo a hra mě celku bavila, celku nezvyk od normalního crashe :) ale sosal bych ji jen kvuli přítelkyni a podle ní je až moc brutální :)) baby :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phx117 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 To je ale Souboj Titánů a ne Crash:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 nevite u toho druhe questu co se ma delat jak jdete pro tu sestru a pak tam vyleze ten kostlivec.Ja ho zabiju ale on se tam porad objevuje,anejde to dal nevim co tam delat dekuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Rozmlátit kámen, co blokuje cestu, velkým kladivem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 No, hra je zcela určitě béčková, ale takových 60-70% by možná dostat mohla. já nevím, není to nic, co by mě uchvátilo (čekal jsem bojovku, ne lineární "RPG"), ale ty souboje nejsou tak špatné :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Mě hra také moc nechytla. Spíš bych se klonil k těm 60%, než 70%. Připadá mi, že nani moc neví, co vlastně chce. Na akční hru mě přijde tempo dost pomalé, ty souboje se občas pěkně táhnou. Na RPG není hra moc RPG, spíš jen určité prvky. Ty jsou ale dnes skoro všude, takže to není nic extra. Co jsem viděl, tak byla čistě lineární, možná se časem trochu otevře, ale moc bych nedoufal. Miliarda zbraní, které ale ve výsledku jsou téměř totožné, respektive totožné jsou třídy zbraní. Otevřu inventář a vidím, mám tři nové. Ani jsem si nevšiml, kde se tam vzaly. Můžete je sice upgradovat, ale i to vás po chvíli omrzí, i to je totiž víceméně vše přes kopírák. Snad jen počet potvor je dost velký, ale nehrál jsem dost dlouho, aby si byl jistý, že to tak je. Aby to nakonec nebyl jen palette swap. Technické zpracování není také moc dobré, postavy mě přišly dost divné, jako z gumy. I estetická stránka je podivná, hlavně Hades vypadá fakt divně, takhle jsem si ho vůbec nepředstavoval. Ale možná je to stejné jako ve filmu, nevím, neviděl jsem. No nic, pro mě zklamání, radši si pustím zase Borderlands. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 No me to docela chytlo,je to takovej risen(naprosto stejna grafika,ovsem risen byl z gumy) s dantes inferno hehe,jakejsi remix.Ale cekal jsem neco horsiho,docela vychazeji nic moc hry ale tohle se prezit da narozdil od psycha jmenem nier.Dal ve hre se to i chvilemi slusne rozjede.75% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Rozmlátit kámen, co blokuje cestu, velkým kladivem. dekuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Gunzie: To "psycho" jmenem Nier jsem 3x dohrál :-). Pro mě nejlepší RPG za tenhle rok prozatím. Clash of the titans mu nesahá ani po kotníky :-). Ostatně viz můj podpis, tenhle monolog jsi mohl slyšet po každém spuštění Nieru :-). Nanaki: pod to se podepíšu, mno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 nier mi moc nesedl,nekdy me prekvapily monstra ale proste ty kouzla a hrdinove no des,japonsko na me cihalo za kazdym rohem.Ja mam radeji akcnejsi rpg-rubacku,darksider to je moje.Jak dlouho ti zabral nier?Co nazor to clovek, clash of da titans,je akcnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Asi za týden jsem ho dohrál, čistého času to bylo snad 9-10 hodin, pokud vím. Já Japonsko zbožňuju, učím se japonsky a japonštinu chci studovat, takže to bude možná tím ;-)Btw Nier mi tedy připadal o něco akčnější, hlavně závěrečný boss byl dost tuhý a pořádně efektní (ty úhyby a úskoky, i Bayonetta by mohla závidět). MImochodem Darksiders zas nebavil mě, šílený stereotyp na každém kroku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Tak to s japonstinou hodne stesti :) .Mam rad nejakej japonske klasiky.NIer je proste nier,dakrsider sice stereotypni byl ale je efektni se slusnyma kombama a zabavny.To jsem myslel ze nier je delsi,tak to jsem byl tak v polovine.Clash of titans ti nabidne taky spoustu uskoku apod.nekdy ten boj vypada opravdu hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Potřeboval bych poradit, Jak zičím takovou modrou levitující věžičku?Jednou se mi to nějak povedlo , ale ted mi to vůbec nejde.Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.