Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Clash of the Titans the videogame

Susperian

Recommended Posts

Mě hra také moc nechytla. Spíš bych se klonil k těm 60%, než 70%. Připadá mi, že nani moc neví, co vlastně chce. Na akční hru mě přijde tempo dost pomalé, ty souboje se občas pěkně táhnou. Na RPG není hra moc RPG, spíš jen určité prvky. Ty jsou ale dnes skoro všude, takže to není nic extra. Co jsem viděl, tak byla čistě lineární, možná se časem trochu otevře, ale moc bych nedoufal. Miliarda zbraní, které ale ve výsledku jsou téměř totožné, respektive totožné jsou třídy zbraní. Otevřu inventář a vidím, mám tři nové. Ani jsem si nevšiml, kde se tam vzaly. Můžete je sice upgradovat, ale i to vás po chvíli omrzí, i to je totiž víceméně vše přes kopírák. Snad jen počet potvor je dost velký, ale nehrál jsem dost dlouho, aby si byl jistý, že to tak je. Aby to nakonec nebyl jen palette swap.

Technické zpracování není také moc dobré, postavy mě přišly dost divné, jako z gumy. I estetická stránka je podivná, hlavně Hades vypadá fakt divně, takhle jsem si ho vůbec nepředstavoval. Ale možná je to stejné jako ve filmu, nevím, neviděl jsem.

No nic, pro mě zklamání, radši si pustím zase Borderlands.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No me to docela chytlo,je to takovej risen(naprosto stejna grafika,ovsem risen byl z gumy) s dantes inferno hehe,jakejsi remix.Ale cekal jsem neco horsiho,docela vychazeji nic moc hry ale tohle se prezit da narozdil od psycha jmenem nier.Dal ve hre se to i chvilemi slusne rozjede.75%

Odkaz ke komentáři

Gunzie: To "psycho" jmenem Nier jsem 3x dohrál :-). Pro mě nejlepší RPG za tenhle rok prozatím. Clash of the titans mu nesahá ani po kotníky :-). Ostatně viz můj podpis, tenhle monolog jsi mohl slyšet po každém spuštění Nieru :-).

Nanaki: pod to se podepíšu, mno.

Odkaz ke komentáři

Asi za týden jsem ho dohrál, čistého času to bylo snad 9-10 hodin, pokud vím. Já Japonsko zbožňuju, učím se japonsky a japonštinu chci studovat, takže to bude možná tím ;-)Btw Nier mi tedy připadal o něco akčnější, hlavně závěrečný boss byl dost tuhý a pořádně efektní (ty úhyby a úskoky, i Bayonetta by mohla závidět). MImochodem Darksiders zas nebavil mě, šílený stereotyp na každém kroku.

Odkaz ke komentáři

Tak to s japonstinou hodne stesti :) .Mam rad nejakej japonske klasiky.NIer je proste nier,dakrsider sice stereotypni byl ale je efektni se slusnyma kombama a zabavny.To jsem myslel ze nier je delsi,tak to jsem byl tak v polovine.Clash of titans ti nabidne taky spoustu uskoku apod.nekdy ten boj vypada opravdu hezky.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu