HepmiCZ Odesláno Březen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2013 GT: HepmiCZ Kontakt: Live Hry: cokoliv (Forza,BF3,NHL,...) Headset: Mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Březen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2013 GT: Barkingbard248 Hry: GOW I, GOW II Headset Sháním lidi, co by mi pomohli dodělat Achievements.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melganic Odesláno Březen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2013 GT: Melganic Hry: Halo 3, 4, Serious Sam: HD Collection, F.E.A.R. 3, Singularity. Hraju hlavně Halo 4, ale kdyby dal někdo coop Serious Sama tak s radostí dám. Headset mám. Hraju po večerech, vždycky tak na hodinku až dvě, někdy i více!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4rtin1468628071 Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 (upraveno) GT : Martin Pavek hraju na Live Doom a Doom 2 mam to teprve chvili casem pribudou i dalsi hry budu rad kdyz si me pridate Upraveno Březen 6, 2013 uživatelem m4rtin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LENCAK Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 (upraveno) Prosím o přidání.. GT: lencak91cze hry: Battlefield 3, Far cry 3, ghost recon furute soldier, Left 4 dead 2, NHL 12, mám ještě GTA 4... kinect: kinect sports kontakt: zde, xbox live, lencak10@gmail.com hraji vetšinou každý den po 21h, nebo podle domluvy ;) mikrák samozřejmostí Upraveno Duben 7, 2013 uživatelem LENCAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stinek Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 cau cau GT:stineeek hry:gow3,left for deat 2,all stars, hlavne cod bo2 :) podminka headset :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
med101 Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 Gt: noober saibot napistě mi na livku nebo rovnou si mě přídejte Hry:mk9,Gears of war 2 hraju okolo 18:00 do 22:00 o wíkendu podle lidi tak do 5:00 až 6:00 hodiny raní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juseph Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 ahoj. hledam nove friends. gt: DIZZASSTA a mam halo 4, gow judgement. poskrabanou forzu horizon :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CoRRuptBanaNa96 Odesláno Duben 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2013 GamerTag: CoRRuptBanaNa96 Hry: nejcasteji hraju s 2 prately BATTLEFIELD 3 ale chtelo by to jeste nekoho do drustva, FIFA 12, GTA 4... pridejte si me a muzeme dat cokoliv ;) (mam spoustu her) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djay512 Odesláno Duben 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2013 GamerTAG: Kouki Levin Hry : FORZA 4-Horizon , BF3 Miluju forzu blbnutí v ní přes LIVE je boží kdo by jsi chtěl zahrát přidejte si mě.. :) HEADSET mám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCkaTo Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 GamerTAG:MCkaTo Hry: Battlefield 3 rad bych se pridal do neqky party jestli tu hrajou cesi:)..... a jinak halo 4 a GOW J .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BobisAssassin Odesláno Květen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2013 Gamertag: Mimi JANICKA Jo a nejsem holka ... to nebyl můj účet... a důvod ? : LIVE GOLD Hry: AC III, GTA 4, Red dead redemption, COD poslední 3 :D, Dead Island: Riptide, mno je toho víc tak se když tak podívejte na můj gamertag ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunkeIngwer Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 Hledám někoho na hraní...nejlépe věk 25+ ale může být i nižší, záleží na psychické vyzrálosti jedince :-) Hry si najděte podle gamertagu...popřípadě se můžem domluvit na něčem společným.... Gamertag: RiMM3R CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 Gamertag: Cartman182 Hry: FIFA 13, Gow 1,2,3, ale dá se hrát cokoliv po netu moc nehraju tak jsem lama, zbytek her si zjistěte na mém profilu :) Headset : Nemám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 Čau ... v pátek mi přijde FIFA tak můžem zapařit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
General_Lee Odesláno Srpen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2013 Gamertag: Patriicek (vím, ♥♥♥♥♥ní ale nejsem děcko) Hraju: Call of Duty: Black Ops 2, MP i Zombies (mám veškerý dlc..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gr1t4n Odesláno Srpen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2013 Gamertag: Gr1t4n Hry: Fifa 13, Forza Horizon, Forza 4, Halo Reach, Mass Effect 3, Spartakus, Guardians of the Middle-Earth, Fifa Street, AC: Brotherhood, GTA 4, Naruto Ultimate Ninja Storm 2, Mortal Kombat. Headset nemám, ale až se mi trochu sejdou peníze plánuju ho koupit, holt studentský život:). Hraju hlavně v noci, přes den jen když není hezky:) Budu rád když budu mít s kým zahrát, některý lidi který na randomu chytám jsou zralý na blázinec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BajaCalicze Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 GT: BajaCalicze Hry: Crysis 2, AC2, Dead Rising 2 Kontak: Skype: berusqwa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 GT: PetrX81 všechny díly Call of duty, hlavně Black ops! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 GT: Romik64 Je mi 25, nejsem zadnej profik na online hrani. Zahraju cokoliv a klidne i nejaky Arcade hry. Klidne si me pridejte... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netol19 Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Gamertag: Nitty19 Z ničeho nic mi začal znovu fungovat XBox, tak kdyby někdo hledal někoho na hraní... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dRTIKOOL Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 čau všechny díly Halo, hlavně Reach a Anniversary!taky skouším Minecraft GT:dRTIKOOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 Hledam kamose na hrani. Stepis25CZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 Ahoj ted parim GTA V a FIFU 14, pridavejte si me: ApocCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kROXOR14 Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 Tag: kROXOR14 Piste na xbox live Hry mam skoro vsetky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.