Johny-malina Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 GT: Jeysym Headset: Mám Hry: GTA IV, Crysis 2, Gears of War 2, Kane & Lynch: Dead Men Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronicze Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 GT: WrongBigfoot74 hra: Forza 3, Crysis 2 čas? Kdykoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
64Michal Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 GT:GlumSolid Hry: Gow3,RdR,Forza4,L4D a hodne dalšiho mám 25 her , hraju rád tak si mě přidejte :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patin Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 hledam nekoho kdo by si zahral kane and linch xbox id : Patour93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GALBATOR Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Gamer tag: TGMontana Kontakt: ICQ 260918368 (online jsem málokdy) nebo klasicky přes LIVE Hry: HALO 3, HALO: Reach, FORZA 4, GoW 2, GoW 3, Fable 2... Čas: Po - Ne od cca 16:00 do cca 22:00, o víkendu klidně do rána :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gisborne Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 GT: BoromirCZ Věk: 27let Kontakt: ICQ 349-203-358, mail sirpagi@seznam.cz Hry: Halo 3, Halo ODST, Halo Reach, L4D2, Crysis2, CoD WaW, CoD BlackOps, rád bych Dungeon Siege 3, ale nemám na to teď náladu, objednáno Portal2 a BF3 Čas: Po-Pá cca od 16:00 do 19:30 So-Ne náhodně, podle domluvy kontakty: Pokud máte prosím stejné HRY, tak je šance, že si Vás přidám. Nemáte hry jako já, nepiště mi. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nostur1468627231 Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 GT: NosturCZ Cas: Prakticky kdykoliv, ruzni se to docela dost. Hry: Kinectovky,Forza 4,BF3,CoD:MW3, Halo:Reach - porad kupuju hry co za to stoji, takze tak... Hledam hlavne nekoho na BF3 ktery to umi hrat, ne jako 90% hracu kteri behaj dokola a hrajou to jako codko. Dulezity je mit funkcni headset!! Bez toho se snad zadna FPSka online hrat poradne neda. Rad bych sehnal vic lidi, mohli bysme dat dohromady partu at se nam lip hraje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oldboy Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 GT: Patko SVK Vek : 10 rokov Som novacik, mam hry GOW 3, MW3, Forza 3, kinect. Kto rad hra pre zabavu nech si ma prida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Gamertag : xDassman Age : 19 Čas : Cca od 15:30 do 22:30 můžu být k zastižení Kontakt : xbox live nebo PM zde Hry : Gears of War 3, Battlefield Bad Company 2 případně Forza 3 a UFC 2010 a NHL11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanek Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Zdravím,jsou tu nějací pařmeni z Břeclavska a okolí?zasíťoval bych... GT:sanecek Kontakt:napiš na live Hry:F1 2010,BF-BC2,BF1943,BF Vietnam,Fifa 11,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
top40 Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 GT: JeeringStream23 kontakt ICQ: 351002697 Hry: Fifa 12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gisborne Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 GT: NosturCZCas: Prakticky kdykoliv, ruzni se to docela dost. Hry: Kinectovky,Forza 4,BF3,CoD:MW3, Halo:Reach - porad kupuju hry co za to stoji, takze tak... Hledam hlavne nekoho na BF3 ktery to umi hrat, ne jako 90% hracu kteri behaj dokola a hrajou to jako codko. Dulezity je mit funkcni headset!! Bez toho se snad zadna FPSka online hrat poradne neda. Rad bych sehnal vic lidi, mohli bysme dat dohromady partu at se nam lip hraje Ahoj, už jsem psal, ale nějak si neodpověděl, jsme 2 na BF3 a docela nám to jde. A ve 3 by to bylo určitě ještě lepší. HEADSET máme :) Díky za odpověď GT: BoromirCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toki100 Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Cau taky jsme dva mame head set oba klidne se muzem domluvit hratelne nejsme na to spatne;) jak chce te;)?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toki100 Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Gametag: tokmaister age: 21 čas: dost casto nejlepsi vecer kontakt: xbox live, pm zde games: GOW 3, fifa 12, nhl 12, BT 3, cod black opc, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakar Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Gamertag: skylane196 Hry: GoW 3,Mortal Combat,BF 3,GTA 4,Crysis 2,NHL 12,Dead Island Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 GT: WyderCZ Věk: 25 Kontakt: Buď zde na SZ nebo na Live Hry: Forza 3, F1 2010 (+ další hry, které aktuálně mám - viz Live) Čas: Pátek až neděle v odpoledních hodinách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lutak87 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Gamertag: lutmister kontakt: přidejte si mě na live, nebo soukromá zpráva hry: Call of Duty Black Ops, Gears of War 3, Singularity, Tekken 6, Mortal Kombat, GTA 4, Red Dead Redemption, Forza 4, Bulletstorm, Doom 2 čas: večer, víkendy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Gamertag: Satircz Kontakt: PM a nebo na live Hry: Forza4, Battlefield Bad Company 2,Battlefield 3 !!!, AS BH. Čas: různě, ale každý den si zahraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.manak Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 GT: lukas.manak Kontakt: PM a nebo na live Hry: Battlefield Bad Company 2, Crysis 2, BF3 Čas: jak kdy, v týdnu většinou dopoledne a v noci, o víkendu dle domluvi edit:/ přidána další hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 GT: lukas.manakKontakt: PM a nebo na live Hry: Battlefield Bad Company 2, Crysis 2 Čas: jak kdy, v týdnu většinou dopoledne a v noci, o víkendu dle domluvi přidal jsem si tě, na BC2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AtomixCZE Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 GT: AtomixCZ Hry: CoD Black Ops,CoD Modern Warfare,GTA 4,007 Quantum of Solance a v nejbližší době GoW 3 Čas: Po-Pá: Záleží jak se mi chce ale tak většinou hraju spíš večer tak od 18:00 do těch 22:00 a víkend sobota kdykoli do kolika chcete ;D a neděle spíš ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maserkovi Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 GT: maserkovi SKYPE: maserkovi HRA: PRO EVOLUTION SOCCER 2012 Zdar, založil jsem CZECH REPUBLIC community a chtěl bych udělat nějakou ligu a občas nějakej turnájek tak kdo se bude chtít učastnit tak pište a hlaste se i třeba na skype. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Gamertag: CrashiceqCZE Hra: Call of Duty: Modern Warfare 3 Headset: Ano Skype: Po domluvě Doba hraní: Hraji každý den k večeru, zhruba od 16:00 do 22:00-23:00. Chybějící mise na veterána: Server Crash, Smack Town, Flood the Market, Fire Mission. Chybějící coop přežití na alespoň 15 vlnu: Fallen, Outpost, Arkaden, Downturn, Bakaara. Pokud budete chtít pomoci, není problém, napište mi pmko nebo přímo na XLive a nějak se domluvíme. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Gamertag: HejdaCZ88 Hry: Gears of War , Gears of War 2 , Quantum of Solace , The Darkness , Halo 3 , Halo Wars , Halo Reach Headset: Ano Skype: majsnerrik1 Doba hraní: po domluve zde či na Skype , hrjau převažne večir a Sobota , Nedele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinin Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Gamertag: z iDeVin Hra: Call of Duty MW3 Headset: Ano Age: 15 Doba hraní: Někdy mi nevýjde zapnout to každý den ale je to různé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.