nodobre Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2010 Mohol by mi niekdo poradit.Cital som tu na fore ze ak mam Acekard a hram na nej hru tak ju mozem vypnut a spustit dalsiu bez toho aby som vypinal nintendo(ja mam NDS Lite).A ja by som sa chcel spytat ze ako to mam spravit.Dakujem :D Citovat
0 Samik Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2010 ak mas acekard a akaio tak softreset je L+R + A+B + Sipka dole naraz to musis stlacit Citovat
0 penthaler Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2010 Ono nezalezi na tom jakou mas kartu. U vsech funguje softreset, kterym si setris tlacitko POWER u NDS/NDSL :D U kazde karty to je jinak. Prepinani her jako takove (neco na zpusob multitaskingu) nejde u zadne co znam (zatim tedy, treba se nekdy neco objevi) Citovat
0 nodobre Odesláno Květen 27, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 27, 2010 Ja som myslel ze ako vypnem hru a hodima naspat do menu acekard len som nevedel prist ako to mam napisat do nazvu topicu.A dakujem vam za rady. :D Citovat
0 IceTower Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2010 Taky děkuji pořád jsem na tohle nemohl přijít :D Citovat
0 luklkluk Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 28, 2010 mne se to vetsinou napoprvy nepodari ale jde to Citovat
0 nodobre Odesláno Květen 28, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 28, 2010 Ja to nemusim stlacit naraz.Stlacil som najprv L+R potom A potom B a nakoniec sipku dole a ide mi to aj tak ;D Citovat
0 Samik Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 28, 2010 sak jasne ale tak musia byt tie gombiky setky stlacene aby to resetlo tak som to myslel Citovat
0 nodobre Odesláno Květen 28, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 28, 2010 Jaj hej.Len v 1. prispevku si pisal ze naraz musia byt stlacene tak som si myslel ze vs. naraz :D Citovat
0 jesterhead Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2013 Zdravím, mám kartu EZ Flash V na NDS Lite a při zapnutém soft resetu... v nastavení flash karty na "ON" mi při uvedené zkratce nejde z hry vyskočit zpět do nabídky her. Hry buď nereagují nebo zamrznou a vše musím řešit vypínáním přes hlavní tlačítko konzole ON/OFF :( Prosím o radu a děkuji J Citovat
Otázka
nodobre
Mohol by mi niekdo poradit.Cital som tu na fore ze ak mam Acekard a hram na nej hru tak ju mozem vypnut a spustit dalsiu bez toho aby som vypinal nintendo(ja mam NDS Lite).A ja by som sa chcel spytat ze ako to mam spravit.Dakujem :D
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.