nodobre Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Mohol by mi niekdo poradit.Cital som tu na fore ze ak mam Acekard a hram na nej hru tak ju mozem vypnut a spustit dalsiu bez toho aby som vypinal nintendo(ja mam NDS Lite).A ja by som sa chcel spytat ze ako to mam spravit.Dakujem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Samik Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 ak mas acekard a akaio tak softreset je L+R + A+B + Sipka dole naraz to musis stlacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Ono nezalezi na tom jakou mas kartu. U vsech funguje softreset, kterym si setris tlacitko POWER u NDS/NDSL :D U kazde karty to je jinak. Prepinani her jako takove (neco na zpusob multitaskingu) nejde u zadne co znam (zatim tedy, treba se nekdy neco objevi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nodobre Odesláno Květen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Ja som myslel ze ako vypnem hru a hodima naspat do menu acekard len som nevedel prist ako to mam napisat do nazvu topicu.A dakujem vam za rady. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IceTower Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Taky děkuji pořád jsem na tohle nemohl přijít :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luklkluk Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 mne se to vetsinou napoprvy nepodari ale jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nodobre Odesláno Květen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Ja to nemusim stlacit naraz.Stlacil som najprv L+R potom A potom B a nakoniec sipku dole a ide mi to aj tak ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Samik Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 sak jasne ale tak musia byt tie gombiky setky stlacene aby to resetlo tak som to myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nodobre Odesláno Květen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Jaj hej.Len v 1. prispevku si pisal ze naraz musia byt stlacene tak som si myslel ze vs. naraz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jesterhead Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Zdravím, mám kartu EZ Flash V na NDS Lite a při zapnutém soft resetu... v nastavení flash karty na "ON" mi při uvedené zkratce nejde z hry vyskočit zpět do nabídky her. Hry buď nereagují nebo zamrznou a vše musím řešit vypínáním přes hlavní tlačítko konzole ON/OFF :( Prosím o radu a děkuji J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nodobre
Mohol by mi niekdo poradit.Cital som tu na fore ze ak mam Acekard a hram na nej hru tak ju mozem vypnut a spustit dalsiu bez toho aby som vypinal nintendo(ja mam NDS Lite).A ja by som sa chcel spytat ze ako to mam spravit.Dakujem :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.