Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Motivy dynamic

libornejdek

Recommended Posts

Ahoj lidi, prosim o radu. Nedaří se mi ztáhnout téma Afrika. Je to animační motiv se zebrama, asi znáte. Udělal jsem Japonskej účet a stejně to nejde, je to za peníze. Nevíte jak na to? A ztáhl jsem to i na flash ale nemělo to příponu p3t. Díky moc. Prosím barevné téma bych chtěl moc ale nevim jak na to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no právě někod řikal že se todá obejít natom japonskym obchodě,a le když jsem to udělal tak to bylo za peníze. A když to chci zaplatit kartou na mym českym účtu tak to v nabídce na store nemají, nevim co s tim. aspoň za ty peníze,ale nevim kde to vzít aby to šlo zaplatit VISOU.

Odkaz ke komentáři

• 5 months later...

Chci se zeptat jestli jde v NHL 11 hrát na obě strany střídavě jako v pravym hokeji. Zdá se mi že hraji furt na jednu stranu jde to někde nastavit nebo? A jak hrát třeba turnaj a dojít s mým týmem až pro trofej a nebo play off abych viděl strom play off. Děkuji moc

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu