sh1thalfeR Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 uz jsem tady to slovo nespocetnekrat cetl,ale porad poradne nvm co to vlaste je.Jediny co vim tak,ze to v prekladu znamena cihla xD.Takze kdyby byl nekdo tak hodnej a trosku mi toto slovo pribilizil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 brick je vlastně znehodnocení psp , a veškeré elektroniky , způsobené nahráním do paměti přístroje NAND paměti jiný a nebo nevhodně upravený Firmware a nebo něco co tam nepatří ... tím pádem se elektronické zařízení nebude vědět jak se má zpustit protože má špatné informace ... je to vlastně jako kdyby si do pc nahrál operační systém a pc by si sním neumělo poradit tak by se ti taky nespustilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 To co napsal Fenix je hodně nepřesný, protože podle tý "definice" by brick bylo i nahrání CFW. Brick je poškození softwaru v paměti zařízení - částečné smazání, poškození souborů apod. v paměti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 To co napsal Fenix je hodně nepřesný, protože podle tý "definice" by brick bylo i nahrání CFW. Brick je poškození softwaru v paměti zařízení - částečné smazání, poškození souborů apod. v paměti. Jenže on se neptal na to co je to CFW ale na top co je to brick , a tak mu nebudu motat hlavu ještě tím že se dá nahrávat do zařízení CFW když takhle nebyla otázka položená :D .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 No tak když si ten příspěvek teď editoval... Ale přečti si ještě jednou můj post, nikde se nesnažím vysvětlovat nic o CFW. Psal jsem to jen proto, že podle definice, kterou si tam měl předtím, bys za brick považoval i CFW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 ale i při nesprávné instalaci CFW muže nastat brick že jo , proto sem ho připsal taky do té definice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 To ano, ale předtím jsi to tam měl napsáno v tom smyslu, že instalace upraveného FW = brick. proto jsem na to reagoval (a ty sis to pak editoval...), protože to je samozřejmě blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 editoval sem to pouze slovem nevhodně :D :D :D no nic , hlavně že už ted je to správně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sh1thalfeR Odesláno Červen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Jenže on se neptal na to co je to CFW ale na top co je to brick , a tak mu nebudu motat hlavu ještě tím že se dá nahrávat do zařízení CFW když takhle nebyla otázka položená :D .... si myslis , ze nevim ce je to CFW? xD tak blbej zase nejsem xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 brick je prostě zkurvené psp, dalo by se to spíš přeložit jako těžítko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 brick je PSP s poskozenym FW. Takze ano, PSP je pak vlastne cihla nebo tezitko, pac k nicemu jinemu uz pak neni. Dale existuji ruzne formy bricku: semi-brick: platilo to predevsim drive, kdyz nebyla pandora - jednalo se o brick, ale dalo se dostat do recovery menu a z recovery menu slo PSP jeste zachranit. full-brick: take platilo drive - vzniklo v dobe pandory. Jeste pred pandorou brick znamenalo trvale poskozeni PSP. Po pandore se jiz bricky daly opravit, jenze pri poskozeni partition nebo idstorage to neslo opravit ani pres pandoru (jednu dobu) a tak se zavedl novy nazev - full-brick (neopravitelne PSP - ani pandorou).. Jenze pak prisla nova verze DC (universal unbrickeru) a sel opravit i full brick (diky repartition a vytvoreni nove idstorage). Takze full.brick je dnes mozny jen na neflashnutelnych PSP nebo na PSP s nejakou HW chybou v pameti (pokud se jedna proste o HW chybu, tak bych to nenazyval brick.. brick se pouziva jen ve spojeni s FW - pokud je to napr. kvuli zkratovani, tak je to proste a jednoduse "znicene/rozbite PSP".. ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 a jak se to da zvratit brick. no když máš brick jak ho dáš proč?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Neumis cist? Da se opravit pomoci pandory. Pokud mas neflashnutelne PSP, tak leda Sony servis nebo nova zakladni deska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sh1thalfeR Odesláno Červen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 a pandora je co? :X.jsem zatim s PSP zacatecnik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Pandora je upravená baterie která načítá fw z memory sticku, takže to rozběhne i zpičené psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sh1thalfeR
uz jsem tady to slovo nespocetnekrat cetl,ale porad poradne nvm co to vlaste je.Jediny co vim tak,ze to v prekladu znamena cihla xD.Takze kdyby byl nekdo tak hodnej a trosku mi toto slovo pribilizil...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.