Robot2037 Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 REVIEW/GAMEPLAY Trosku starsi hra, ale zato velmi dobra. Nedavno jsem ji objevil a chytla me. Jde o hru typu roguelikem, nebo jak byvaji (asi v asii) nazyvany "mystery dungeon". Je to v podstate stejny typ hry jako Pokenon Mystery Dungeon (coz jsem nehral) nebo Izuna, ale s tim rozdilem ze v Izune se mi spousta veci vadilo a tak jsem tomu nakonec taky moc nedal. Kdo nezna, jedna se o RPG, ve kterem prochazite nahodne vygenerovane dungeony s nahodne umistenymi predmety, monstry atd., takze zadna hra neni stejna. Mimo hlavniho ukolu jsou tam i nejake drobne vedlejsi questy, pri kterych muzete ziskat treba noveho clena do party. Po ceste navstevujete i mesta, kde lze veci nakupovat, prodavat, vylepsovat a hlavne take uchovavat. Vtip je v tom, ze kdyz umrete, vracite se uplne na zacatek do prvniho mesta, vase postava ma vychozi uroven a zadne predmety. Pokud jste si ale pred smrti schovali nejake zajimave veci do skladiste, muzete si je pri dalsim hrani vyzvednout, coz se nekdy hodi :) Ja osobne jsem hral jeste na PSX hru Torneko: the Last Hope, coz je take stejny styl. V podstate vsechny zde zminene hry byly prakticky stejne, generovani dungeonu bylo podle stejneho nebo podobneho algoritmu, takze to po teto strance bylo skoro totozne :) Take na SNES existuje nekolik her tohoto typu, ale ty nemam zatim prozkoumane. Pokud touzite zahrat si nejake poradne RPG a nemate momentalne nic po ruce, vyzkousejte toto. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 Nějaký trailer nebo něco sem dáš?Nechce se mi hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luklkluk Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 here you are Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Červen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 pridano do 1. prispevku. EDIT> luklkluk byl rychlejsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pampkin Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 Umřel jsem už docela daleko a tak jsem použil 1 život, odkázalo mě to na net, tak jsem se tedy připojil a zvolil "rescue" poté se hra odpojila a vyzvala mě abych našel HAIe v Canyonu, to jsem udělal ale stejně pokračuji úplně od začátku jen s tím rozdílem, že v menu mám napsanou lokaci kde jsem umřel.Máte s tím někdo zkušenost? Jinak puzzle u Faye v Canyonu je bezva a pěkně jsem se u něj zapotil.Dík za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 Díky....sosám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 vyzera to dobre :) idem si to sosnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.