Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Mystery Dungeon: Shiren the Wanderer


Robot2037

Recommended Posts

92558399992front.jpg

REVIEW/GAMEPLAY

Trosku starsi hra, ale zato velmi dobra. Nedavno jsem ji objevil a chytla me. Jde o hru typu roguelikem, nebo jak byvaji (asi v asii) nazyvany "mystery dungeon". Je to v podstate stejny typ hry jako Pokenon Mystery Dungeon (coz jsem nehral) nebo Izuna, ale s tim rozdilem ze v Izune se mi spousta veci vadilo a tak jsem tomu nakonec taky moc nedal. Kdo nezna, jedna se o RPG, ve kterem prochazite nahodne vygenerovane dungeony s nahodne umistenymi predmety, monstry atd., takze zadna hra neni stejna. Mimo hlavniho ukolu jsou tam i nejake drobne vedlejsi questy, pri kterych muzete ziskat treba noveho clena do party. Po ceste navstevujete i mesta, kde lze veci nakupovat, prodavat, vylepsovat a hlavne take uchovavat. Vtip je v tom, ze kdyz umrete, vracite se uplne na zacatek do prvniho mesta, vase postava ma vychozi uroven a zadne predmety. Pokud jste si ale pred smrti schovali nejake zajimave veci do skladiste, muzete si je pri dalsim hrani vyzvednout, coz se nekdy hodi :)

Ja osobne jsem hral jeste na PSX hru Torneko: the Last Hope, coz je take stejny styl. V podstate vsechny zde zminene hry byly prakticky stejne, generovani dungeonu bylo podle stejneho nebo podobneho algoritmu, takze to po teto strance bylo skoro totozne :) Take na SNES existuje nekolik her tohoto typu, ale ty nemam zatim prozkoumane.

Pokud touzite zahrat si nejake poradne RPG a nemate momentalne nic po ruce, vyzkousejte toto. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Umřel jsem už docela daleko a tak jsem použil 1 život, odkázalo mě to na net, tak jsem se tedy připojil a zvolil "rescue" poté se hra odpojila a vyzvala mě abych našel HAIe v Canyonu, to jsem udělal ale stejně pokračuji úplně od začátku jen s tím rozdílem, že v menu mám napsanou lokaci kde jsem umřel.Máte s tím někdo zkušenost? Jinak puzzle u Faye v Canyonu je bezva a pěkně jsem se u něj zapotil.Dík za tip.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu