SSuk Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Zdravím všechny příznivce PSP. Uvnitř redakce PSP Revue proběhla nedávno rozsáhlá diskuze a jednání, a tak jsme se rozhodli Vás, naše čtenáře, informovat o závěrech, které přineslo, a to z toho důvodu, že náš projekt je určen jen a pouze Vám. První věc na našem listu byla samotná budoucnost celého projektu. Všichni do jednoho jsme se shodli, že jsme udělali pořádný kus práce. Jako jediný PSP magazín jsme vydželi dosáhnout 16. vydání. To samo je již velkým úspěchem, za který jsme věčni Vám. Za tu dlouhou dobu se nám podařilo nalézt dva sponzory (gameleader a game-card), kteří nás podporují jak tituly ke zrecenzování nebo i poskytnutím her do soutěží, tak i finančním příspěvkem. Jen samé plody přinesla spolupráce s dalšími českými a slovenskými spřátelenými weby jako například pspzone.sk, psp.novinky.org, konzolista.cz a v neposlední řadě i náš bývalí domov console-forum.cz. Založili jsme vlastní web (gamer-revue.cz), kde najdene nejen nová vydání, ale i ta stará a i novinky z PSP světa. To už je pořádný kus cesty. Druhý bod ale již tak pozitivní nebyl. Statiskika mluví jasně, a to tak, že počet stažení čísla od čísla klesá. Návštěvnost našeho webu je ale stabilní, a přes 2500 unikátních návštěv za měsíc (a lehce přez 200 unikátních návštěv na 1 den). Toto jsou čísla z posledního měsíce a jsou s 1% odchylkou identická jako čísla z předchozích měsíců. Ale se samotným stahováním jednotlivých čísel to tak stabilní není. Zatím co byl za minulý rok průměr stažení na 1 číslo přes 800, tento rok je to malilinko nad 500. Zájem tedy upadá, což je škoda. Řešení je složité, ale nějak se začít musí. Nyní vymýšlíme novou éru PSP Revue, která bude převapením jak pro Vás, tak i pro nás. Jelikož ale děláme magazín pro Vás, záleží nám na Vašem názoru. Názoru, který bude rozhodující. Teď máte šanci si říci, co Vám chybí, co zlepšit, co zrušit, zda přinést něco nového. Máte jakýkoliv nápad? Je to sebevětší blbost? Na názorech nám záleží, takže máte možnost doslova zahltit náš email (PSPRevue@email.cz) Vašimi nápady a názory. Vše bude pečlivě projduto, zváženo a právě díky Vašim nápadům se rozjede nová éra. To, že by PSP Revue skončilo, se bát nemusíte. V plánu to určitě není. Jen chceme přijít s novou formou, něčím, čím se odlišíme, a tak názor samotného hráče hraje velkou roli. Jsme přeci magazín pro hráče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 kde se daji stahnout ty casaky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 www.gamer-revue.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Upřímně? Mně se ten nápad líbí, jako udělat PSP revue, které se bude dát prohlížet v samotném PSPčku, ale mohli byste udělat to samé i ve velkém formátu, ať se to dá přečíst na PC? Normálně PC a PSP verze vedle sebe, s identickým obsahem. Já bych si to i stáhnul, ale v PSP se mi to prohlížet nechce a ty malé obrázky na PC se čtou příšerně. Proto jsem si tam jen pročítal ty vaše recenze, které byly, upřímně amatérské, ale svěží a překvapivě dobře čtivé. Možná to je důvod, proč přístup na web neklesá, ale stahování do PSP ano (nu, omrzelo to ty lidi stahovat do PSP). Jinak, další nápad. Domluvte se s Dantem třeba, jestli byste nemohli použít některé jeho návody a dát je do svého revue. Nejsem si jistý, ale myslím, že návody na hry tam nemáte. Tohle bych naopak velmi uvítal, mít návod na PSP hru přímo v PSP (můžu se podívat na návod kdekoliv na cestě) a klidně i walktrought postahovat z internetu (youtube), dát to dohromady, převést do MP4 a vhodit na svůj web ke stažení. To by se také v PSP hodilo a také bych to velmi ocenil na cestách (a jsem si jist, že nejsem sám). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Jo jo souhlasím s endhalfem udělal bych to samí, obrázky mně teda v pc jdou přečíst v pohodě zazoomuju a ai nejsou rozmazaný i když radši si je dám do pspčka. Skončit??? v žádným případě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.