Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Voda v PSP


VVenca8

Otázka

Recommended Posts

  • 0

Typan: Ja chapu ze to nejspis zkratovalo jenze v te vode byl opravdu chvili neco kolem pul sekundy a okamzite jak sem ho vyndal sem ho zacal vysouset. Tak jestli se to nekomu treba nepodarilo vzkrisit nebo jen stacilo vymenit nejakej obvod. (zkrat to sice doku*vi cely jenze se mi proste nechce verit ze by to slo komplet do kytek :-D )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

stačí aby se voda dostala tam kde jsou konektory u baterie a spojil se prez vodu + a - tím by se vyskratovalo cely psp , ten typek má pravdu je to 50 na 50 ale spíš veř tomu že už nepojede pač každy ví že elektronika je strašne nachylná na vodu nekterym vecem stačí i vlhko

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ted uz na to nemam cas, ale zitra se to pokusim vyfotit (nebo udelat screen jestli se to naucim :-P ) a hodim to sem. Uz to mam zas rozebrany ale myslim ze pod temi cernymi smouhamy neni nic videt. A pak je tam jeste to "politi" to bude asi jeste nejakej zbytek vody, ale nevim co s tim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ted sem ve skole. No ja ty cerny smouhy a skrvnu vidim lip pri mensim uhlu (kdyz se naklonim :-D ) a pres tu "rozlitou skvrnu" de videt akorat je to na tom miste svetlejsi. Snad to uz dneska vyfotim a hodim sem. Jo a s tim, ze byl blbej napad to zapnout. To sem nevedel ze to pude ja to jen tak zkusil a najednou se to rozjelo :-D .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Predne, screen ti na posranym LCD asi tezko zobrazi jeho vady :dozey: Takze to musis vyfotit

Ale jinak k tvemu problemu - kdyz neco polijes, tak musis ihned vyndat baterii (odpojit napajeni) - aby se toho zkratovalo pokud mozno co nejmene a vznikly tak co nejmensi skody. Pak to musis komplet ROZEBRAT a susit susit susit - susit nejlepe fenem hezky z dalky a na co nejmensi vykon (proste ten vzduch nesmi bejt tak zhavej, ze se ti u nej ohejbaj plasty. Ty fleky na LCD tam mohou byt ze dvou pricin:

- poradne jsi to nevysusil a je to proste voda - takze to poradne rozeber a vysus

- je to trvale poskozene, bud tou vodou, anebo spatnym susenim (moc horke).. Kazdopadne se to ted snaz zapinat co nejmene, dokud to nebude UPLNE suche - ona i vlhkost a oxidace dokazou udelat nepekne veci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Anonymous: Njn kua to s tim screenem me nenapadlo xD. Ale jinak sem to udelal presne jak si to rekl, vyndal baterku a zacal susit. Jenze sem to asi susil malo. No nic dneska na to jeste sednu a vysusim to.

Prott: Ja vlastne ani nevim :-D protoze jedna cast je tmavsi a ta svetlejsi je na mensi plose. Rekl bych ze tam "nema byt" ta svetlejsi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

nechcem zakladať nový topic, tak..

mohli by ste mi poradiť?...

raz, som drbol do priehrady chrbtom do vody (nepýtajte sa ako sa to stalo :D )

na chbte som mal ruksak, v ruksaku neoprenové púzdro a v púzdre PSP

bolo v sleep mode, čo je si myslím šťastie...

hneď som vybral baterku a dal som to na slnko...zarosil sa zvnútra display, ešte v ten deň som si kúpil šroubovák, doma som to rozobral vysušil.... a ešte večer zapol (viem bolo to hlúpe, mohol som to skratovať, ak by tam bola voda, ale čo už)

teraz už PSP ide, ...no ide, ale ako...

takže, občas mi blbnú tlačítka ( večer keď som ho zapínal to blblo úplne.. pri zapnutí vsh menu a sám sa stláčal krížik)

dnes keď som ho zapínal tak šlo v pohode, len keď som dal vo VSH reboot device tak mi to zamrzlo..to sa dúfam časom odstráni)

A ten hlavný problém... na displayi sa mi urobili skoro vodorovné čiary, akoby svetlejšie ako ostatok obrazu (vidno to len pri naklonenom PSP) a ešte nejaké bublinky, či čo to je v strede dispalya...

tak nevedeli by ste mi poradiť, čo to je? ... veľmi ďakujem za rady...

PS: pri prvom zapnutí bolo tých čiar tuším viac, tak nevime či to zmizne alebo nie...

prikladám fotky:

11062010427.th.jpg

11062010426.th.jpg

teraz to suším na parapete na balkóne ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu