headhot Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Zdarec, rad bych si zahral s nekym z vasi komunity tyto dve bojovky. Nejradeji s nekym,kdo uz ma nejaky zkusenosti, skill. Tekken uz hraju profesionalne 9 let a Street Fighter cca necely rok. Jsem sice vice tekkenar,ale ssf4 mam rad taky. Tak kdo bude chtit tak si me pridejte;) My PSN nick: headhot_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 já si s tebou tekkena klidně zahraju sice to nehraju profesionálně, ale už to hraju nějakej ten pátek už asi od 2. dílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 já si s tebou tekkena klidně zahraju sice to nehraju profesionálně, ale už to hraju nějakej ten pátek už asi od 2. dílu. tak super, dneska budu z prace asi v 5 hodin domu,tak pak muzem po 5 ,kdykoliv. Tak doufam,ze mi nakopes prdel, budu se tesit,hraju za Fenga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 ok budu u PS3 kolem 5 já hraju za více postav nespecializuju se jen na jednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 skoda,ze dneska to pripojeni hazelo 1,2 carky,takze to lagovalo silene, snad zitra to bude ok, uz se mi to stalo asi 2x behem mesice,kdyz tekken online proste nesel kloudne hrat, jinak fakt dobry neprekombinovany styl jako mam bohuzel ja,a proto potrebuju hrat proti nekomu, kdo hraje lehkou,ale ucinnou hru a nakopat mi prdel;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 hele prosimtě jak děláš ty rychlý zvedáky s Kazuyou nebo Heihachim jak se to úplně zablejskne na to jsem nepřišel. Jinak docela dobrý akorád to připojení no, ale to se nedá nic dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 to je just framovy uder, tzv ewgf, notace f,d/f,f+2 ale musis hodne rychle (notace forward f, d/f down forward) jinak vsechno najdes na nasich strankach www.czecharcade.com daji se 4x po sobe,ale chce to trenink, vzdycky se musi objevit elektrika, pokud to budes delat do bloku tak postava,jako by uhne do zadu, v online je to docela problem delat,ono vlastne cokoliv, s fengem taky musim pouzivat mizerny juggly, zitra si klidne vezmu kazuyu a muzem ho oba trenovat;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 headhote, taky si s tebou rád zahraju, zítra si tě přidám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 tak super rad si zahraju, vcera uz nastesti tekken nelagoval, ti pak muzu poslat i jine hrace z nasi komunity. Jinak online se hlavne musi brat s rezervou, protoze tam jsou delsi framova okna nez v beznem offline tekkenu,tak se nektere postavy jako eddy,christii a asuka,stavaji tezko porazitelne. Takze kdyz dobry online hraci prijedou na offline turnaj,takze se casto divi, ze uspesne obsadili posledni pozice:) 30.7.-1.8.2010 bude v ramci Advik v Praze nejvetsi letni akce v SSF4,Tekken 6,BlazBlue za ucasti i zahr. hracu, takze by bylo skvele, kdyby online hraci prijeli. vice www.czecharcade.com sekce turnaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Máš naprostou pravdu , ani si pořádně nevzpomenu, kdy naposledy jsem hrál proti Mardukovi, Kingovi... atd, snad bych to dokonce spočítal na prstech jedné ruky, za pomalejší postavičky to je velmi těžké. A proto hraju za Kinga :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.