Daxter Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Nikde jsem tady topic o této hře nenašel, takže zakládám. Jak už název topicu napovídá, zde se bude probírat pokračování poměrně zdařilého RPG Two Worlds. Nejnovější trailer s gameplay záběry naleznete ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Snad se jim to povede vic nez jednicka a my budeme mit dalsi RPGecko:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 JJ, taky doufám, z vypuštěného gameplay to vypadá fakt dobře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Snad se jim to povede vic nez jednicka a my budeme mit dalsi RPGecko:) No, hůř to snad už ani nejde :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 No, hůř to snad už ani nejde :-/ proč ? jednička zase tak hrozná nebyla ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Pár informací- menší shrnutí http://www.facegame.cz/archives/422 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Už jste to někdy hrály,jak to vypadá na ps3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Na PS3 to má vyjít až začátkem příštího roku. Někde je uvedený leden a někde až březen. Dělají optimalizace a úpravy přímo pro PS3. Nicméně na PC to má dle metacritic průměrné hodnocení 87 % a na X360 84 %, takže se nejspíš můžeme těšit na povedenou hru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Ja to na ps3 uz hraju tri tydny a je to super.Konecne kvalitni RPG na ps3.Je tam i online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 bitskull nemyslíš Gothic ? ten má vyjít na ps3 se spožděním. Mjollnir to si mi udělal radost,co sem googlil tak je tentokrát ps3 verze lepší jak ta xboxová takže budu kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Rocko ... tak dej pak vedet.jsou tam questy pro vic lidi tak muzem zahrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Mjollnir snad pristi tejden,pak tijeste napisu. A nekdy jsem cetl ze onliny hry se nedaj hrat s postavou ze singlu,je to pravda ? A cojinak stoji ten online za to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 rocko: Jo vypadá to, že sem si dal tyhle dvě hry dohromady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Mjollnir snad pristi tejden,pak tijeste napisu.A nekdy jsem cetl ze onliny hry se nedaj hrat s postavou ze singlu,je to pravda ? A cojinak stoji ten online za to ? jo musis si vyvorit jinou na multiplayer.ja tam vic modu,ale abych se priznal tak zatim parim jen single.online sem jen vytvoril postavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 ------------------------------------------- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razi Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 dravím, i já mám samozřejmě problém a to s postavou Scythe. Chci si dokončit všechny questy pro Zlodějskou guildu, ale na netu jsem si našel, že mi chybí už jen jediný a to s názvem Ghost’s Toll. Všude píší, že mi ji má dát v kanále, přijdu tam, nějak mě vylečí či co a pak s ní už nejde vůbec promluvit, tudíž mi ten quest už asi nedá. Furt jen dřepí a čumí. Zkoušel jsem se i loadnout do první kapitoly, ale dělá to furt to samé. Nevím si už rady... To musim jet celou hru znova? je to nějakej bug? bo já už fakt nevim. díky za případnou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.