wrout Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Byly tu řeči okolo klanu, ale jak to vypadá, opět vše skončilo jen u řečí. Nemám ambice ani čas tvořit klan, jen chci udělat jakousi databázi lidí, kteří aktivně hrajou Bad Company 2 po netu, abychom mohli hrát společně. Údaje, co sem budu vkládat bych řešil přes PM, ať to tu není zaspamovaný, přidáme se navzájem do přátel na PSN a zkrátka- když bude někdo online, můžete si poslat pozvánku, třeba i po předchozí domluvě na PSN. Pokud by nás šlo hrát třeba 10 (což se nikdy nestane si myslim :D), tak je jasný, že termín dohodnem tady, ale nepište sem kraviny, aby se tu člověk dobře orientoval. Tomu, kdo by chtěl s námi často hrát doporučuji koupit se headset- fungují i BT headsety k telefonům, což je otázka pár stovek. Sám mám nejlevnější model od Samsungu a funguje v pohodě. Pokud hrajete, pište mi tedy PM. PM bude obsahovat nick zde / nick PSN / ano, ne headset / popř. vietnam pište mi to ve tvaru, jako je to v seznamu!!!! ať to nemusím upravovat tzn. neposílejte mi PM ve tvaru "nick zde- xxx / nick na PSN- xxx / headset nemám", díky Myslím, že tohle je ideální cesta, jak hrát společně. edit1: Pokud by se vám chtělo, tak mi napište, až budete mít DLC Vietnam, dopíšu to tam. Ale až jí budete mít, ne že se ji chystáte koupit. Byl by v tom bordel. edit2: Jelikož pár lidí, co mám v seznamu, je už přes 40 dní offline, tak jsem se rozhodl, že je tady v seznamu zvýrazním. Nechce se mi to mazat, protože pak by neseděly čísla. Jednoduše k nim za jméno napíšu nějakou barvou "OFFLINE". Budu to psát u lidí, co budou offline déle jak 20 dní. Pokud začnou zase hrát, ať mi napíšou PM a já jim tu poznámku smažu. Topic je pro lidi co hrajou... Jeniczech udělal hezkou tabulku registrovaných hráčů na bfbcs.com . Díky odkaz [size=5]http://bfbcs.com/stats_lb/1034098[/size] Hráči: :!:ve tvaru nick na foru/ PSN nick/ headset ano x ne 1. wrout / wroutone / ano / Vietnam 2. mrnis / mrnis / ano 3. Rohlais / Rohlais / ano 4. LegionCZE / LegionCZ / ano 5. H0W3N / HOWEN6 / ano 6. amon_r3_ / amon_r3_ / ano 7. bykk / Bykk / ano / Vietnam 8. chucky_cz /chucky_cz / ne 9. medvidek / medvedisko / ano (ps eye) 10. canava / Ubal_Blunt / ne 11. Tomahawk / TommahawkCZ / ano 12. Kaulyjunior / Kaulyjunior / ano 13. cQnne / cQnne / ne 14. Typeg / Typeg666 / ne 15. Rocko / Tullvan / ano / Vietnam 16. Ellsword / Ellsword / ne OFFLINE 17. waper / waper-cz / ano (ps eye) 18. RaiDave / TeonasCZ / ano 19. Koblizek / denis1kobliha / ano 20. Orgilion / Alucard8208 / ne 21. T[o]mmy / Tommy76CZ / ne / Vietnam 22. th0ca / th0ca / ne 23. Blooman / BloomanTHC / ne 24. petřík / jonyJ / ano / Vietnam 25. xfrybo3 / xfrybo32 / ano OFFLINE26. Spilif / Spilif3 / ano / Vietnam 27. fenix / KspR_ / ne 28. Sheva / ShevaCZE / ano / Vietnam 29. pigi96 / pigi96_cz / ne OFFLINE 30. klouzák / setekm / ne 31. urquell / Czech_Republic / ne OFFLINE 32. Dirty_boy / Dirty_bad_boy / ne 33. Ujo / Smoker0007 / ano / Vietnam 34. ? / Predator2354 / ano / Vietnam 35. ? / ficmirek333 / ano / Vietnam 36. ? / killerpik / ano / Vietnam 37. Deepthroat / deep_throatCZE / ano / Vietnam 38. Srig / The_SRIG / ano / Vietnam 39. mauryCZ / maurycz / ano 40. bjelicova / Mayfishcz / ano / Vietnam 41. kakim / misa-kakim / ano / Vietnam 41. kakim / bedapejsek / ano / Vietnam 42. spoock / gspoock / ne / Vietnam 43. turok / roman-krysl1 / ne / Vietnam 44. petr / Termscc / ano (ps eye) 45. Readdy_B / Readdy_B / ano / Vietnam 46. Pennywise / PanicManiac / ano / HC only / Vietnam 47. cuba86 / cz_cuba / ano / Vietnam 48. WaRDoG / WaRDoG_CZ / ne / Vietnam 49. Alias/Blaze / Alias-Blaze / ano 50. KlukJakCumel / anton1990vaso / ano 51. S4m0s / Jayshee / ne OFFLINE 52. Ulipek / ulipek1 / ne 53. BaronBlaster / BaronBlaster / ano / Vietnam 54. witaHavr / witacz666 / ano 55. David32 / david325345 / ano / Vietnam 56. majki.mayer / majki.mayer / ano / HC only 57. Jeniczech / Jeniczech / ano / HC only / Vietnam 58. scrubinho / scrubinho / ano 59. JBcz / JbdaBEST / ne / Vietnam 60. fany22 / altair333cz / ano 61. Vlco / Vlco77 / ne 62. lsn / lsn156 / ne 63. Nexikar / Nexikar / ano 64. kejsi / true_kejsi / ne 65. mike97 / mikej561 / ne 66. Myslik22 / Myslik22 / ano / Vietnam 67. Duuku / Duuku_cz / ne / Vietnam 68. asty11 / asty11 / ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Tak kdy dáme hromadnou pařbu? já nehrál ani nepamatuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 taky by mě zajímalo.. to byli řečičky uděláme seznam a dáme pařbu :D to je tak těžký si říct v sobotu ve 20:00 všeci v menu BF a někam se připojíme ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 PM už jsem psal,čas mám hlavně o víkendech,jinak ve všední dny o večerech. Stačí napsat a rád si zahraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 ja jsem vcera zacal taky hrat ale jsem takoven newbik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 Taky bych dal, dopadlo to jako s mym klanem (i když ten aspoň spojil nějaký lidi). Bude něco nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Můžem klidně někdy dát, ikdyž poslední dobou jsem vůbec nehrál. Topic jsem dělal spíš jako seznam lidí co hrajou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 To samé byl ten můj klan, a taky jste to odsoudili a zavrhli, podle mě je to i tohle nepovedený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 waper / waper-cz / eye camera ? edit : pardon,nečetl jsme že do PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 legion: tak třeba to je nepovedený, víš že je mi to jedno? Ale pořád píšou lidi, ať je tam dopíšu, tak to aspoň malinkatej smysl má. A jestli je to lepší nebo horší než ten tvůj "klan"? tak o tom s tebou nebudu diskutovat, protože to nemá smysl, já názor mám a vnucovat ti ho nepotřebuju. pa waper: nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Září 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 přidaný RaiDave. Projeďte si svoje přátelé a přidejte si ty, které nemáte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Září 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Doplněn další hráč Koblizek. Můžete už někdo potvrdit nebo vyvrátit funkčnost ps eye jako headsetu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 ps eye funguje aj ako headset ... mam odskusane ... ale ked nemate TV na sluchatka tak ostatny hraci maju ozvenu ... kedze to ma dost kvalitny mikrofon ... takze skoro vsetko pocut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Září 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 přidání další 3 hráči- th0ca, T[o]mmy a Orgilion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 sem nováček... sem u třetí mise :D.. ale MP si rád zahraju.. :) až bude PSN online :D 23. Blooman / BloomanTHC / Nepoužívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Poďte zahrát třeba neska jak je ten pátek...jo wroute zapomněl sem ti tam napsat že mám HS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Září 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 aktualizace seznamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Spilif/Spilif3/ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fenix Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 klidně si mě též přidejte :) KspR_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 ShevaCZE, HS ale bohužel nemám :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 pigi96_cz a HS taky nemám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klouzák Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 setekm HS nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 aktualizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urquell Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 urquell , Czech_Republic , NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dirty_boy Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Dirty_boy/ Dirty_bad_boy/ ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.