wrout Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Pokud by se vám chtělo, tak mi napište, až budete mít DLC Vietnam, dopíšu to tam. Ale až jí budete mít, ne že se ji chystáte koupit. Byl by v tom bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Tak bych chtěl nechat udělat upravu na HS, sice ho ještě nemám, ale v pátek po večeři už jo, takže to tám můžeš dopsat :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 deep_throatCZE / HS mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Tak je nás tady požehnaně:) teď by to chtělo dát ňákou hromadnou pařbu klidně by to stačilo i na private match nemyslíte. Já se v tom moc nevyznám takže někdo kdo umí založit server tak s chutí do toho. Klidně bych to naplánoval na čtvrtek večer!!!! Jestli to vyjde už se těším:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Pokud to už polovina lidí neprodala. Tím tedy žádám všechny, co hru už nemají, ať mi napíšou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 C-F: Srig PSN: The_SRIG HS mám. Vietnam budu mít taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 tak kdo má vietnam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mauryCZ Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 maurycz a kecafon mam za 690kc neni origos sony faka jako das vietnam zatim nemam ted musim poresit vip hru jsme sehnal hranou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 wrout můžeš mi tam napsat vietnam i s headsetem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mauryCZ Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 taky bych bral parbu kdy bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 tak prosím o změnu :) PSN ShevaCZE, HS mám a Vietnam taky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 takže seznám aktualizován. mám pár připomínek. 1. Pokud mi nepošlete údaje ve tvaru, jak jsou napsané na 1. stránce, do seznamu vás nepřipíšu, protože mě to nebaví furt přepisovat, ale dát jen ctrl+c a ctrl+v. Lidi na začátku seznamu to chápali, takže nevidím důvod, proč by to ostatní nepochopili 2. Dnes jsem projížděl seznam přátel na PSN a někteří z vás jsou přes 20 dní offline, tzn., že asi aktivní moc není. Pokud tedy budu mít v seznamu někoho, kdo nejen že BC2 nehraje, ale je takovou dobu offline, neměl by na seznamu být a smažu ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakim Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Sice tady nejsem žádnej ostřílenej pisálek, ale napsal jsem wroutovi ať mě tam dopíše a vidím, že se tady toho moc ještě nedomluvilo, zkusím něco navrhnout : Co třeba tuto sobotu (8.1.2011) se domluvit na dejme tomu 20tou hodinu a založit Private match. Mohl by se tady určit ten kdo ho založí a pozve všechny co budou mít zájem a budou on-line (případně bude postupně posílat pozvánky těm co se připojí později). Je to jenom můj návrh, jestli se někomu nelíbí, tak mě prosím nekamenujte... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mauryCZ Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 ja bych to zalozil pac jeste nemam VIP takze kdo chce at si mne prida do pratel na ps3 v sobotu vecer jak se tu zminil to spustime cim vic tim lip) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 kakim: Já raději nic neslibuju. jinak, jak jsem včera psal, teď koukám na přátelé na PSN a waper-cz naposledy přihášen před 30ti dny setekm 29 dní dirty_bad_boy 29 dní wardog_cz 16 dní typeg666 12 dní atd atd... chcete, abych takový lidi ze seznamu průběžně mazal nebo je vám to jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakim Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Jasný, sice bez VIP příjdem o jedny z těch lepších map, ale třeba se tak přidá víc lidí... ;-) Kdo se bude (i nebude) účastnit, pozvěte i kamarády mimo fórum, doufám, že se nesejdeme tři... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 VIP se dá koupit za 270kč, dneska jsem se plácl přes kapsu a pořídit BFku, co mi ráno přišlo ještě Vietnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakim Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 VIP se dá koupit za 270kč, dneska jsem se plácl přes kapsu a pořídit BFku, co mi ráno přišlo ještě Vietnam jj, to je rozumný, přeci jenom 270kč není žádná velká suma a za to co člověk dostane za mapy myslím že není co řešit. Já dával za VIP předtím 350kč a že bych toho litoval? To nee... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Nazdar, rád bych byl přidán jako CZ online hráč BF:BC2 Readdy_B / Readdy_B / ne / Vietnam Tak, a kdy na to vlítnem? Zatím jsem hrál jen s jedním čechem...kde jsou všichni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 čau, nebude nějaká česká řežba v BF2? V sobotu 8.1. jsem to nestihl...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Tak se taky hlásím, nick PanicManiac, Vietnam mám a taky HS :) Pennywise / PanicManiac / HS ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakim Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Tak minulou sobotu to nějak nevyšlo, zkusíme to jinak... :-) Opět tuhle sobotu (pro mě je to pravidlo :-) ) ve 20:00, kdo bude on-line, dostane ode mě pozvánku přes PSN na vlastní hru. Uvidíme, jestli se nás sejde málo, můžeme dát klasicky jenom ve squadu. Všichni co byly včera večer tady na seznamu hráčů dostali ode mě žádost o přidání mezi přátele + já mám taky celkem dost lidí co hrajou BC. Pro ty co nejsou tady v seznamu, nebo ode mě nedostali žádost - přidejte si mě na PSN, nick mám bedapejsek . Kdo budete hrát, zvěte taky všechny co hrajou BC2, byla by to paráda hrát jenom okolo CZ lidí... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 47. Srig / The_SRIG / ano / Vietnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 22. th0ca / th0ca / ne / Vietnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 WaRDoG/ PSN: WaRDoG_CZ/ HS: NE/ VIETNAM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.