petřík Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 2 kakim: tak to rád slyším snad to bude motivace pro další pařby, štvalo mě to s tím private match jednou jsme se dobře připojili mapa to byla panama canal tam jsme si i dobře zahráli. Na nic bylo že jsem potom hrál proti vám:( snad to teď v sobotu zas vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Leden 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 aktualizoval jsem seznam. kdo chce přidat, ať mi píše PM, kdybych se sem dneska náhodou nekouk, tak ani nevim, že jsou nějaký nový lidi. Opět se ptám- mám lidi, co jsou přes 40 dní na PSN offline mazat nebo to tam nějak napsat nebo je vám to jedno???? mě to přijde blbost, aby tam ty lidi byli. Má to bejt pro lidi, co to hrajou. Nemyslim denně, ale přes 40 dní offline asi není úplně aktivní hráč, co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakim Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 aktualizoval jsem seznam. kdo chce přidat, ať mi píše PM, kdybych se sem dneska náhodou nekouk, tak ani nevim, že jsou nějaký nový lidi. Opět se ptám- mám lidi, co jsou přes 40 dní na PSN offline mazat nebo to tam nějak napsat nebo je vám to jedno???? mě to přijde blbost, aby tam ty lidi byli. Má to bejt pro lidi, co to hrajou. Nemyslim denně, ale přes 40 dní offline asi není úplně aktivní hráč, co myslíte? Máš recht, podle mě by bylo nejlepší je odsud mazat, já si takový pak mažu i z PSN... A připomínám, dneska večer zkusíme zase ve veřejný hře kolik se nás sejde. Kdo se budete chtít připojit a bude plno, napište mi na PSN zprávu (bedapejsek nebo misa-kakim -> nejsme 4%, ikdyž podle nicků to tak vypadá :-D) že se tam nevejdete a já vám pošlu pozvánku až bude místo... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Tak já si kdyžtak taky s váma zahraju :) ale nemam bohužel zatím headset :) PM sem už psal ať mně přidají do seznamu :) hraju od úterý takže skill 00 nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Cau taky bych chtel pozadat o zapsani . Bc2 hraju na ps3 i pc Ulipek/ ulipek1 / ne Ps: vim ze to mam napsat PM ale pise me to ze nelze odeslat :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Moje chyba- měl jsem plnou schránku. Teď už by mělo vše fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enyce Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 hraju skoro porad nick Lordkarl tak si me nekdo pridejte:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 S těma lidma, kteří jsou i přes měsíc offline to mám taky. Nemyslím, že by se tak dlouho nedostali na net spíš prodali PS nebo na to dlabou. Jinak teď je to s tím hraním asi všelijaké že když jim to zase tak blbne, myslím hodnosti (tím pádem i zbraně atd.) mě osobně se to sere, když teď musím hrát za medica s garandem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enyce Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 je pekne na prd jak mizej staty a mit porad jen zakladni vybavu je naprd.bude nejaky patch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mauryCZ Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 to je na hovinko kdyz mas uz nejake spec.... a hrajes treba 5map bez nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Patch by se urcite hodil ale sranda je jak furt rikaji ze to opravi a vysledek sem videl predevcirem ze;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaronBlaster Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Včera byla nějaká úprava těch serverů se stats tak by to teď mělo jít na 100% :D, jo taky jsi mě přidejte, hodně dlouho jsem nehrál ale vzhledem k tomu že se nudím tak zase budu, můj nick a stats, (nejraději mám tanky) BaronBlaster/ BaronBlaster / ano / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Leden 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 na diskusi je tu zde toto téma http://console-forum.net/tema/46259-battlefield-bad-company-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 smaž je, co s nima, když nehrajou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 jj, to je na prd, nepočítalo se mi už asi 100 killů a vždycky to bylo, když jsme hráli v sobotu a dostal jsem pozvánku, to tam ti švédi v Dice chlastaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 co o víkendu? dáme zasejc CZ match BFBC2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Nový hrač: witacz666,BBC2 ultimate edition,NO VIP,No Vietnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mauryCZ Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 vcera bylo cechu dost ale skoro nikdo nesel tak jsme hrali vietnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Zahrajem dneska VEČER? BBC2??? Chtělo by to pořadný český nařez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Kdyby měl dneska někdo zajem zahrat. At si mě přida na PS: witacz666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olafus Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Cau, PSN ID Olafus55, VIP mam, headset ani Vietnam nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 zdravim tak od dneška mám Head set i vietnam takže kdo by chtěl dát kdykoliv hru tak psn david325345 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 hoj chlapci, taky se rád přidám. majki.mayer/majki.mayer/headset ano. S BD začínám, zatím jsem pařil COD, tak prosím o chvíli strpení, než si zvyknu...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Cuuus ... tak pridal bych se... PSN Butterflyy14 headset mam.. kdyby mel nekdo slot na vietnam a prodal by mi ho nezlobil bych se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Ultimate7th Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.