Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

10 her na PSP Go ZDARMA

tekken90

Recommended Posts

V ČR je tato akce od 9. 6. 2010. Platí pouze pro PSP Go, která nebyla před 1. 4. 2010 připojeny k PSN!!

Seznam her:

Assassin’s Creed: Bloodlines

Grand Theft Auto: Vice City Stories

Gran Turismo

James Cameron’s AVATAR

LittleBigPlanet

MotorStorm Arctic Edge

Need for Speed SHIFT

Pursuit Force: Extreme Justice

2010 FIFA World Cup South Africa

WipEout Pure

info na stránkách Sony http://cz.playstation.com/legal/detail/item283474/Propagační-akce-PSP™go/, http://blog.eu.playstation.com/2010/06/01/buy-a-new-pspgo-and-get-10-free-games/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to jo no, až do října tuším, btw. go je super, ale ty hry tam jsou prostě nehorázně drahý + absence UMD tu konzoli hodně sráží :(

Absence konzole není vůbec žádný mínus, naopak. PSP Go je děláno jako alternativa k PSP 3000, ne náhrada, a je určeno k digitální distribuci, která bude do budoucna určitě využívána ještě víc.

proto si hry na PS Store nikdy nekoupim... leda že by hry zlevnili a to bych se divil

Dá se kupovat hry v pěti lidech. Pak tě vyjde novinka třeba na 250Kč...

Ale dál bych to neřešil, tohle téma je o něčem jiným ;)

Odkaz ke komentáři

Absence konzole není vůbec žádný mínus, naopak. PSP Go je děláno jako alternativa k PSP 3000, ne náhrada, a je určeno k digitální distribuci, která bude do budoucna určitě využívána ještě víc.

Dá se kupovat hry v pěti lidech. Pak tě vyjde novinka třeba na 250Kč...

Ale dál bych to neřešil, tohle téma je o něčem jiným ;)

Absence konzole? Nechtěl si napsat Absence mechaniky?

Odkaz ke komentáři

Prej moc velký. PSP Go je prakticky větší proto že ho musíš nahoru vysunout a když s nim spadneš tak jenom ... "CRACK" a je PSP v řiti.Tohle PSP mi moc na cestování nepříde a řek bych že PSP např. na hory bych si jako GO nikdy nevzal.1) v baťohu bych to akorát zničil 2) můžou mi to čornout ale to je jako každý PSP jenže go láká nejvíc když je zadarmo.PSP na cesty by mělo bejt pevný a né lehce zlomitelný. To si pak s tim PSP můžu hrát možná tak doma.

Odkaz ke komentáři

Prej moc velký. PSP Go je prakticky větší proto že ho musíš nahoru vysunout a když s nim spadneš tak jenom ... "CRACK" a je PSP v řiti.Tohle PSP mi moc na cestování nepříde a řek bych že PSP např. na hory bych si jako GO nikdy nevzal.1) v baťohu bych to akorát zničil 2) můžou mi to čornout ale to je jako každý PSP jenže go láká nejvíc když je zadarmo.PSP na cesty by mělo bejt pevný a né lehce zlomitelný. To si pak s tim PSP můžu hrát možná tak doma.

Promiň, ale je vidět, že si go asi nikdy v ruce něměl. Pevný je dost, tak snadno ho nezničíš, je jasný že pokud ti spadne na např. na beton, tak bude asi celkem na sračky, ale to asi každé PSP, pokud je někdo takovej mamlas, že mu takjové věci padají na zem není to chyba konzole. Co se týče velikosti, tedy i skladnosti, přijde ti snad že někdo bude nosit go v kapse vysunuté ? Asi těžko, a zasunuté je mnohem menší naž obyč. psp, tudíž mnohem skladnější a lépe přenosné. Po vysunutí je větší jen do výšky, ale také o mnoho lehčí. Dále píšeš že by jsi to v batohu zničil .... nějak jsem nepochopil smysl té věty, pokud by jsi s tím batohem tříškal o zem, tak by si asi zničil jakýkoliv typ psp. A co se týče krádeží, myslím že většina zlodějů nebude při prohrabávání batohu brát zřetel na to, o jakou verzi psp se jedná a podle toho se rozhodovat jestli jí ukradnou :). Prostě PSP go je co se cestování týče prozatím nejlepší, dobře skladná i odolná konzolka.

A už konec s tím offtopicováním :)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Ahoj, minulej tyden sem si stahnul PSP GO Theme, ale jeste mi nedorazil kod, PSP GO urcite nebylo pred 1.4 na PSN, ucet ale ano, myslite ze by to mohlo vadit, a pokud ano, tak kdyz zalozim novej, stahnu znovu. tak mi kod prijde? Diky za odpoved

Edit: sice rikaj 30 dni ze na to maji, ale to se mi zda nejak dlouhy,

Edit2: tak my o vlku a vecer kod na mailu, uz stahuju jak das, snad se mi tam vejdou vsechny, cekal jsem asi 8 dni na ten kod

Odkaz ke komentáři

zas takova super akce to neni... ono je pekny ze dostanete hry... jenomze si je nemuzete stahnout prez Media Go, ale jenom prez psp a wifi coz je super ale ono kdyz na tom mate zalozit master acc tak parada... je to dost osefovany aby to nezvladl kazdej...

Jinak prosim az nekdo z vas dostane ten kod na ty hry napiste mi dekuju. icq: 477567219

Odkaz ke komentáři

Na druhou stranu i přesto je to hodně pěkná akce, i když docela sviňárna na lidi, kteří si Go koupili dřív a tim pádem logicky už na PSN přihlášní byli, leda by to někdo kupoval jako video/mp3 přehrávač, což je blbost.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu