tekken90 Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 V ČR je tato akce od 9. 6. 2010. Platí pouze pro PSP Go, která nebyla před 1. 4. 2010 připojeny k PSN!! Seznam her: Assassin’s Creed: Bloodlines Grand Theft Auto: Vice City Stories Gran Turismo James Cameron’s AVATAR LittleBigPlanet MotorStorm Arctic Edge Need for Speed SHIFT Pursuit Force: Extreme Justice 2010 FIFA World Cup South Africa WipEout Pure info na stránkách Sony http://cz.playstation.com/legal/detail/item283474/Propagační-akce-PSP™go/, http://blog.eu.playstation.com/2010/06/01/buy-a-new-pspgo-and-get-10-free-games/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Hej tak to si snad dělají srandu ne ? Tak jako, všichni kdo už Go mají, jsou na PSN a utrácejí prachy za hry nedostanou ani hov*o, ale ti co si ho připojí k PSN až teď dostanou 10 her free. Tohle už je od SONY fakt celkem sviňárna ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Daxter: To je motivace pro koupi nového PSP, ne zvýšení spokojenosti stávajících zákazníků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Já vím, to mi taky došlo, ale prostě mi přijde dost uhozený dát jim 10 her zdarma, za které ostatní uživatelé zaplatili +- 4000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 tak kvůli těmhle hrám bych docela zvážil koupi PSP GO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek017 Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Kolik stoji ted vubec nove psp go? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Kolik stoji ted vubec nove psp go? jak kde, třeba na playcentru je teď za 5899. A cena těch deseti her zdrama je na PSN dohromady skoro stejná jako cena té konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek017 Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 jasny dik, prave premyslim o koupi psp go, je dobre ze ta akce trva dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 jasny dik, prave premyslim o koupi psp go, je dobre ze ta akce trva dlouho. to jo no, až do října tuším, btw. go je super, ale ty hry tam jsou prostě nehorázně drahý + absence UMD tu konzoli hodně sráží :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 proto si hry na PS Store nikdy nekoupim... leda že by hry zlevnili a to bych se divil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 tak, často bývají slevové akce, kdy je na vybrané hry celkem výrazná sleva, ale jen občas se to týká pořádných titulů ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 to jo no, až do října tuším, btw. go je super, ale ty hry tam jsou prostě nehorázně drahý + absence UMD tu konzoli hodně sráží :( Absence konzole není vůbec žádný mínus, naopak. PSP Go je děláno jako alternativa k PSP 3000, ne náhrada, a je určeno k digitální distribuci, která bude do budoucna určitě využívána ještě víc. proto si hry na PS Store nikdy nekoupim... leda že by hry zlevnili a to bych se divil Dá se kupovat hry v pěti lidech. Pak tě vyjde novinka třeba na 250Kč... Ale dál bych to neřešil, tohle téma je o něčem jiným ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Absence konzole není vůbec žádný mínus, naopak. PSP Go je děláno jako alternativa k PSP 3000, ne náhrada, a je určeno k digitální distribuci, která bude do budoucna určitě využívána ještě víc. Dá se kupovat hry v pěti lidech. Pak tě vyjde novinka třeba na 250Kč... Ale dál bych to neřešil, tohle téma je o něčem jiným ;) Absence konzole? Nechtěl si napsat Absence mechaniky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek017 Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 dnes si jdu teda koupit psp go, doufam ze budu spokojeny, predtim sem mel slimko ale jen chvili pac to bylo moc velke :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Prej moc velký. PSP Go je prakticky větší proto že ho musíš nahoru vysunout a když s nim spadneš tak jenom ... "CRACK" a je PSP v řiti.Tohle PSP mi moc na cestování nepříde a řek bych že PSP např. na hory bych si jako GO nikdy nevzal.1) v baťohu bych to akorát zničil 2) můžou mi to čornout ale to je jako každý PSP jenže go láká nejvíc když je zadarmo.PSP na cesty by mělo bejt pevný a né lehce zlomitelný. To si pak s tim PSP můžu hrát možná tak doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Prej moc velký. PSP Go je prakticky větší proto že ho musíš nahoru vysunout a když s nim spadneš tak jenom ... "CRACK" a je PSP v řiti.Tohle PSP mi moc na cestování nepříde a řek bych že PSP např. na hory bych si jako GO nikdy nevzal.1) v baťohu bych to akorát zničil 2) můžou mi to čornout ale to je jako každý PSP jenže go láká nejvíc když je zadarmo.PSP na cesty by mělo bejt pevný a né lehce zlomitelný. To si pak s tim PSP můžu hrát možná tak doma. Promiň, ale je vidět, že si go asi nikdy v ruce něměl. Pevný je dost, tak snadno ho nezničíš, je jasný že pokud ti spadne na např. na beton, tak bude asi celkem na sračky, ale to asi každé PSP, pokud je někdo takovej mamlas, že mu takjové věci padají na zem není to chyba konzole. Co se týče velikosti, tedy i skladnosti, přijde ti snad že někdo bude nosit go v kapse vysunuté ? Asi těžko, a zasunuté je mnohem menší naž obyč. psp, tudíž mnohem skladnější a lépe přenosné. Po vysunutí je větší jen do výšky, ale také o mnoho lehčí. Dále píšeš že by jsi to v batohu zničil .... nějak jsem nepochopil smysl té věty, pokud by jsi s tím batohem tříškal o zem, tak by si asi zničil jakýkoliv typ psp. A co se týče krádeží, myslím že většina zlodějů nebude při prohrabávání batohu brát zřetel na to, o jakou verzi psp se jedná a podle toho se rozhodovat jestli jí ukradnou :). Prostě PSP go je co se cestování týče prozatím nejlepší, dobře skladná i odolná konzolka. A už konec s tím offtopicováním :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Hm..podle mě jen akce jak vyprodat PSP GO! před příchodem PSP2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Hm..podle mě jen akce jak vyprodat PSP GO! před příchodem PSP2 Nebo prostě jen chcou zvýšit mizerné prodeje go, uvidíme po E3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek017 Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 staci si jen zalozit ucet na PSN? a pak jen cekat na datum 9.6.2010 na 13:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek017 Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 cena tech her na psp go je pres 7000kc. pocital jsem to na psn, ale nevim kolik to bylo presne ale vim na 100% ze pres 7000kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CoxTral Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Ahoj, minulej tyden sem si stahnul PSP GO Theme, ale jeste mi nedorazil kod, PSP GO urcite nebylo pred 1.4 na PSN, ucet ale ano, myslite ze by to mohlo vadit, a pokud ano, tak kdyz zalozim novej, stahnu znovu. tak mi kod prijde? Diky za odpoved Edit: sice rikaj 30 dni ze na to maji, ale to se mi zda nejak dlouhy, Edit2: tak my o vlku a vecer kod na mailu, uz stahuju jak das, snad se mi tam vejdou vsechny, cekal jsem asi 8 dni na ten kod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kukee Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 zas takova super akce to neni... ono je pekny ze dostanete hry... jenomze si je nemuzete stahnout prez Media Go, ale jenom prez psp a wifi coz je super ale ono kdyz na tom mate zalozit master acc tak parada... je to dost osefovany aby to nezvladl kazdej... Jinak prosim az nekdo z vas dostane ten kod na ty hry napiste mi dekuju. icq: 477567219 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Já myslel že to přes Media go a ps3 stahovat jde. Myslel jsem že přímo do psp go se musí stáhnout jen to theme. tak teď nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Na druhou stranu i přesto je to hodně pěkná akce, i když docela sviňárna na lidi, kteří si Go koupili dřív a tim pádem logicky už na PSN přihlášní byli, leda by to někdo kupoval jako video/mp3 přehrávač, což je blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peecus Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 ferdo tak to by sis nemohl koupit nic kvůli těm tvým důvodům ....fakt retard...jo a GO je zadarmo jo?to mi ho ukaž :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.