stevens129 Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Ahoj nejde mi umd dal jsem tam umd a jak to zavřu pořádně to nechce dovřít takže asi komplet nové co ale nejen dvířka ale asi i tu mechaniku vevnitř co je na umd poraďte kde to kompletně koupím a za kolik ty dvířka i tu mechaniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 pár stovek taková výměna stojí no pokud si dobře vzpomínám tak si chtěl vyměnit svoje PSP 3000 s FW 5.03 za něčí PSP 2000 je to tak? s tou mechanikou se zkus zeptat tady http://console-forum.net/showthread.php?t=91376 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Červen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Hele ptám se na to snad ? prostě to potřebuji sorry ale upřímně ti řeknu že pokuď mi neumíš nebo nechceš poradit di spamovat do jiného tématu.ps:mám fw 6.20 a tak je pro mně důležité aby mi šlo umd ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Hele ptám se na to snad ? prostě to potřebuji sorry ale upřímně ti řeknu že pokuď mi neumíš nebo nechceš poradit di spamovat do jiného tématu.ps:mám fw 6.20 a tak je pro mně důležité aby mi šlo umd ! kdyz otevres mechaniku, vevnitr jka zasouvas umd jsoou zelezny( hlinikovy asi ) tycky... jsou 3, po stranach vzdy 1( takze dohromady 2 ) a ve prostred 1 velka kde drzi umd... skontroluj tyhle tri tycky, kdyz jsou zvohly umd se nepritlaci na urc. vzdalenost k cocce laseru. takze vsechny tycky narovnat a pojede to:) pokud nepojede mas v haji laser, cocku nebo neco jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Červen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Díky já to okouknu já jen vím že mi to pořádně nedovírá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stevens129
Ahoj nejde mi umd dal jsem tam umd a jak to zavřu pořádně to nechce dovřít takže asi komplet nové co ale nejen dvířka ale asi i tu mechaniku vevnitř co je na umd poraďte kde to kompletně koupím a za kolik ty dvířka i tu mechaniku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.