Alert03 Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Zdravim Nekdo mi rikal ze kdyz si zaregistruji PS3 tak se mi o rok prodlouzi zaruka. Podle me je to blbost ale rikal jsem si ze se radeji zeptam?? Diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Blbost... záruka je 2 roky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Záruka jde prodloužit na PS3 i PS3. Ta služba je ale prozatím jen pro US a v přepočtu se za rok záruky platí u PS3 něco kolem 1000Kč, 2 roky 1300Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Alert03
Zdravim
Nekdo mi rikal ze kdyz si zaregistruji PS3 tak se mi o rok prodlouzi zaruka. Podle me je to blbost ale rikal jsem si ze se radeji zeptam??
Diky za info
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.