jura555 Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 zdravím...mam takovej problem...zmizlo mne spustit mnel sem to v nabidce start pouzival sem to dost casto a ted to tam proste neni...prohledal sem co se dalo ale neni tam nikde...mam windows7 ultimate....muzete nekdo poradit? Diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 zmáčni tlačítko windows(mezi altem a ctrl)+R jinak taky mám sedmičku a neukazuje se mi to v nabídce start Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kousalik Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 mělo by stačit pravym myšítkem na volné místo hlavního panelu=>Vlastnosti=>záložka Nabídka Start=>sroluješ až skoro dolu a zaškrtneš si Příkaz Spustit=>OK=>OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.