StonEk Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 pls potřebuju helpnout s iphonem nasel jsem ho rano jak jsem sel do skoly a byl pres noc asi venku v trave a ted jsem ho prippojil k pc ale nenabíjí se a kdyz ho dam do dfu modu tak se to restoruje a jak to dobehne tak to skoci na nabijeni a zase se nedobiji...je nejaky talcitko ve vnitr ze bych to nejak restartoval uplne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Zkus skryty restore mod.. A jestli jsi alespon trosku manualne zrucny, tak bych se podival dovnitr, jestli je tam koroze. (tim si myslim ze to bude) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StonEk Odesláno Červen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 jaky je skryty restore mod?? ej dovnitr jsem se dival ale ja tam nic nepoznam jako co je koroze envim ale slysel jsem to ve skole:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 xD Nevis co je koroze? :-D To poznas, kor, kdyz to tam lezelo pres noc. Ten skryty DFU mod: jde o to, že minimálně od FW 1.1.3 jsou DVA DFU mody. Jeden normální (dostaneš se do něj známou kombinací Power+Home až do vypnutí a restartu, pak jen Home na pár vteřin ? něž ho objeví iTunes a pustit), a ten funguje dobře pro downgrade 1.1.2 na 1.1.1 a níže a druhý skytý DFU. Důvodem hlášky error 1 při downgradu z 1.1.3 je to, že telefon není ve skrytém DFU modu. Tedy, jak na to. Když jste v normálním DFU modu, vypněte telefon podržením POWER butonu. Připravte si stopky a odměřujte PŘESNĚ: z vypnutého stavu 10 vteřin POWER+HOME pak pustit POWER na dalších 10 vteřin HOME. Přesně na vteřiny, zdá se, že je to důležitý. Telefon je úplně zhaslý, ale ooopla, je to, iTunes nahlásí iPhone found in recovery mode a downgrade běží bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StonEk Odesláno Červen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 uz mi to jede najednou blik vlozte sim tak v pohode ale diky jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Pls, dostal jsem IP3G 16GB od kámoše a on zase od jinýho kámoše. Jak zjistim jestli tam už někdo udělal JB? Nemám kabel na propojení s PC, tak tam zatim nemůžu natáhnout nějakou aplikaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Pokud mas mezi palikacemi i aplikaci Cydia.Tak jailbreak mas.:-) Jinak nevim jak to zjistit bez kabelu.:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 To je dost specificke, muzes mit i JB jen pro unlock, potom nic nepoznas, jen budes moct volat. Ale vetsinou bys tam mel mit Cydii / Rock - podle toho to poznas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Cidia v něm je, Rock ne...Kabel mám u toho kámoše, jen není k nalezení. Až bude, tak co to bude znamenat. Dostanu se do struktury IP? A třeba stahnu apl a jen ji někam nakpíruju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Ano, tak mas JB. Na vse jsou tu navody.. http://console-forum.net/showthread.php?t=87613 a http://console-forum.net/showthread.php?t=91252 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Super, dík.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Včera mi IP zamrznul po stažení nějaké aplikace z appstore. Normálně svítil display, ale niíc neragovalo, byl jsem z toho dost nervní. Co v takovém připadě dělat? Proč IP nemá nějaký čudl na restart nebo odpojenení aku? Takže jsem skouknul pár návodů na YT jak na výměnu baterie. No a celej IP jsem rozebral :wohow: , docela piplačka, ale podařilo se mi odpojit napájení a po složení zpátky, se IP zase krásně rozběhnul a fachá... Máte někdo podobné zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Worda Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Stačilo podržet home+sleep button :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Presne tak, misto vyndani baterky jsi ho mohl jen hodit do DFU modu + restore. ;-) Jsi docela blazen, rozebitat iPhona jen kvuli tomuhle. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Asi jsem blbč, jasně že jsem to nejdřív zkoušel, ale nešlo to. Furt tam byla 1. plocha a nešlo nic. Aspon mám trénink na výměnu baterky, což vypadá že bude časem třeba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.