Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

problem s iphonem 3G 16gb


StonEk

Recommended Posts

pls potřebuju helpnout s iphonem nasel jsem ho rano jak jsem sel do skoly a byl pres noc asi venku v trave a ted jsem ho prippojil k pc ale nenabíjí se a kdyz ho dam do dfu modu tak se to restoruje a jak to dobehne tak to skoci na nabijeni a zase se nedobiji...je nejaky talcitko ve vnitr ze bych to nejak restartoval uplne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

xD Nevis co je koroze? :-D To poznas, kor, kdyz to tam lezelo pres noc.

Ten skryty DFU mod:

jde o to, že minimálně od FW 1.1.3 jsou DVA DFU mody. Jeden normální (dostaneš se do něj známou kombinací Power+Home až do vypnutí a restartu, pak jen Home na pár vteřin ? něž ho objeví iTunes a pustit), a ten funguje dobře pro downgrade 1.1.2 na 1.1.1 a níže a druhý skytý DFU. Důvodem hlášky error 1 při downgradu z 1.1.3 je to, že telefon není ve skrytém DFU modu.

Tedy, jak na to. Když jste v normálním DFU modu, vypněte telefon podržením POWER butonu. Připravte si stopky a odměřujte PŘESNĚ: z vypnutého stavu 10 vteřin POWER+HOME pak pustit POWER na dalších 10 vteřin HOME. Přesně na vteřiny, zdá se, že je to důležitý. Telefon je úplně zhaslý, ale ooopla, je to, iTunes nahlásí iPhone found in recovery mode a downgrade běží bez problémů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Včera mi IP zamrznul po stažení nějaké aplikace z appstore. Normálně svítil display, ale niíc neragovalo, byl jsem z toho dost nervní. Co v takovém připadě dělat? Proč IP nemá nějaký čudl na restart nebo odpojenení aku? Takže jsem skouknul pár návodů na YT jak na výměnu baterie. No a celej IP jsem rozebral :wohow: , docela piplačka, ale podařilo se mi odpojit napájení a po složení zpátky, se IP zase krásně rozběhnul a fachá... Máte někdo podobné zkušenosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu