Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Top 25 Nintendo DS Games podle IGN


Marc

Recommended Posts

absolutni blbost. navic se mi zda ze nejaky seznam top her je tu kazdou chvili. stejne to sestavuje jen nejaky redaktor podle sveho vkusu, nebo respektive treba to vezmou podle toho jaka hra u nich dostala jake hodnoceni v recenzi, coz je opet subjektivni nazor recenzenta. tyhle seznamy vetsinou slouzi stejne jako reklama a je blbost to brat vazne.

uvedu priklad - chrono trigger se v seznamu vubec nevyskytuje, ale kdyz zabrousis na gamefaqs.com, vyhledas si tuto hru a podivas se na hodnoceni uzivatelu (GameFAQs Rating Average), zjistis ze Chrono Trigger dostal 9.2, zatimco New Super Mario Bros. pouze 8.5 bodu. proc? protoze je to vysledek hodnoceni velke skupiny lidi, tudiz bych si troufal rict ze vystihuje skutecnou realitu mnohem lepe. mimochodem velkou vetsinu her z IGN top 25 seznamu jsem bud nehral a nebo jsem ji shledal byti velmi sr4čko1dní.

tot muj skromny nazor na podobne zebricky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono to zacina ale poslednim.. 25. ... takze picross a puzzle quest pred Metroidem neni ;)

Ale Tetris je fakt pred nim - coz je dost divny a silne to zavani subjektivitou..

K objektivite ani nepridava to, ze autor nejak opomenul adventury (ktere jsou na DS celkem silny a povedeny zanr) - ze by to nebyl jeho styl?

A to, ze nesouhlasim s poradim, snad nemusim zminovat..

Dale je take videt, ze autor vubec nema rozhled, pac uplne vynechal pure JPN hry - jako napriklad Taiko no tatsuin, ktere tu sice neni tak dobre, jako v PSP verzi, ale rozhodne bych ho zaradil na predni pricky nebo alespon namisto Elite beat agents - ktere mi prijde (minimalne v porovnani s taiko no tatsuin - ktere je v japonsku i v hernach, na tech konzolich; coz imho jen potvrzuje jeho kvality) jako totalni blbost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vsechny takovy zebricky jsou subjektivni a nikdo z autoru nechce, aby s tim vsichni souhlasili. Ja si je vzdycky projdu a treba se nahodou stane, ze si s autorem padnu do noty a muzu v nem najit zajimavou hru, kterou bych jinak treba vynechal. A resit jestli je nejaka prvni, nebo druha, nebo treti pred ctvrtou je zbytecny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

špatně jsem to formuloval, myslel jsem že nechápu že tam vůbec je puzzle quest a picross a že tam je tetris před metroidem. Každopádně chyběj tam, třeba Proffesor Layton, neuvěřitelně návykový a složitý hry :) Taiko no tatsuin jsem nehrál ale Elite Agents se mi líbilo, i ten výběr songů byl v poho :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu