Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Motorstorm 3: Apocalypse

tekken90

Recommended Posts

Platformy: PS3

Datum vydání:

Motorstorm 3 odhalen s prvními obrázky

Sony si nedávno registrovala doménu motorstorm3.com, což značilo, že se pravděpodobně dočkáme oznámení třetího dílu. E3 je pomalinku tu a Sony během akce plánuje oznámení několika her. Jednou z nich je i Motorstorm 3, ze kterého vám nyní můžeme poskytnout vůbec první obrázky link . Ty unikly nedopatřením na internet a ukazují, že se opět bude měnit prostředí. Z bláta prolezlých pahorků, džunglí a zasněžených plání, se tentokrát podíváme do města San Francisco. Nebyla by to ale Sony, abyste jen poklidně závodili na okruzích. Čeká na vás spoustu překážek, od bortících se domů, lidí na tratích a dalších libůstek. Více informací přinese E3, ale už nyní můžeme říci, že list her, které ukáže Sony, je už nyní opravdu obrovský. No posuďte sami – Socom 4, LittleBigPlanet 2, Killzone 3, inFamous 2 a nyní i Motorstorm 3. My jen prozradíme, že tímto to rozhodně nekončí.

motorstorm-3-motorstorm-3-leaked-pictures-11_09030001bc00041215.jpg

motorstorm-3-motorstorm-3-leaked-pictures-5_09030001be00041216.jpg

motorstorm-3-motorstorm-3-leaked-pictures-2_09030001a500041214.jpg

motorstorm-3-leaked-pictures-4_09030001bb00041213.jpg

motorstorm-3-motorstorm-3-leaked-pictures-18_09030001be00041217.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mslogo.jpg

MotorStorm: Apocalypse oficiálně

Neoficiální oznámení třetího pokračování extrémní závodní, nyní už série Motorstorm bylo doprovázeno steskem mnoha fanoušků po světě, kterým se až tak nezdál přesun do centra města. Několik novinářů dostalo možnost okusit první hratelné verze třetí ‘Motorové bouře’, která ponese název Apocalypse. Podtitul hry nebyl zvolen jen tak, jelikož se má hra přesunout do města, postiženého zemětřesením. Z mrakodrapů se tak stanou průjezdné cestičky, očekávejte kolaps nadzemek i podzemek a vůbec celkovou přeměnu města na jednu velkou závodní trať. Tratě budou navíc těmto efektům podléhat real-time takže trať na konci závodu bude úplně jiná jak na samotném začátku. Ve hře se má navíc vyskytovat i lehký příběh v kampani, kdy si vyberete jednu z postav a od ní se bude odvíjet vývoj hry. Dočkáme se údajně specifických animovaných sekvencí a lehkých zápletek. Samozřejmě bychom neměli čekat příběh střihu Final Fantasy, ale určitá pospolitost by hře mohla jen prospět. Ve hře mezi sebou navíc závodí 2 frakce, Crazies a PMC, přičemž PMC chrání obyvatele města, zatímco Crazies se snaží ukořistit, co jde. Multiplayer také očekává menší třesk, jelikož budeme moci údajně upravovat auta (pravděpodobně jen vzhled v podobě polepení atp.), vytvářet úplně nové a poté vše publikovat a sdílet s ostatními. Multiplayer bude přístupný ve split green režimu pro 4 hráče nebo pro 16 hráčů online.

Několik prvních oficiálních obtrázků naleznete na kartě hry link . MotorStorm: Apocalypse vyjde v roce 2011 exkluzivně na Playstation 3.

zdroj: konzolista.cz
Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

motorstorm_apocalypse_boxart.jpg

Sony dnes oficialně zveřejnila box art připravované závodní hry Motorstorm: Apokalypse. Osobně bych však řekl, že se jedná pouze o předběžný návrh krabičky a těsně před vydáním hry se dočkáme lepšího box artu. Co je však důležité box art potvrzuje přítomnost 3D zobrazení.
Odkaz ke komentáři

• 6 months later...

Už to nebude trvat dlouho a hra za chvíli vyjde, tady máte pár posledních videí

Motorstorm Apocalypse - Pier Pressure Gameplay

http://www.youtube.com/watch?v=d4L7yD719zY

Motorstorm Apocalypse - Mile High Club Gameplay

http://www.youtube.com/watch?v=u8Qc7RyG5rI

Motorstorm Apocalypse - Dev Diary 2 (doporučuji!!!)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Absolutně luxusní! Sice se PS3 moc už nevěnuju jelikož mě baví více xbox ale tohle to je úžasný, v tom PS3 závidim, tahle hra je fakt skvělá a je ještě víc nereálná než předchozí díly, skákání z motorkou po budovách, závodění v zníčenejch městech, to bude něco pro mě :D A pokad se nepletu datum vydání bude nějak přístí měsíc nebo to jsou jen žvásty????

Odkaz ke komentáři

já už to valím.. můžete si tam vybrat motorku nebo auto.. první jízdu jsem dojel 7.. aa další už druhý.. je to super, ale někdy nechápu to chování auta... třeba do mě narazí několik vvíc aut a auto je uplně neovladatelné... ale efekty super... dobří jsou ti chlápci co po mě střílejí ten oheň :D je vždycky sejmu :D

Odkaz ke komentáři

no oproti autu... :D tam narážíš do ostatních a je ti to jedno.. ale když narazíš motorkou tak je po tobě, ale dáš X a ono tě to hodí ještě před ně :D. Ze začátku je to o držku, protože do tebe každý naráží, ale pak bych řekl, že když se dostaneš na první místo, tak je to s tou motorkou lehčí (líp se ovládá) Jestli se chceš na něco zeptat, tak se ptej. A ještě při jízdě jsou takové efekty, že se ti ukáže trojuhelník. Tak na něho klikneš a před tebou je animace jak padá budova a ono to tu cestu uplně změní a ukáže třeba jinou cestu.

Odkaz ke komentáři

Ti týpci házej molotovy ne? Nebo možná myslíš někoho jinýho kdo střílí oheň.. Jinak tou hrou bych se proti Xboxákum moc neoháněl, vypadá to fakt hnusně. FullHD pěkný, ale na úkor všeho ostatního. Takovej SplitSecond - horší, ale náš :P.

Odkaz ke komentáři

Motorstorm se nedá vůbec srovnávat se Split/Second, vždyť v té hře jsou mantinely jako prase, vůbec žádná volnost jízdy oproti Motorstorm, ikdyž se po různých situacích trať "mění" pořád máte pocit, že jedete to samé dokola to Motorstorm se mi zdá v tomhle mnohem lepší...každopádně s dema bych ještě nesoudil, počkejme na plnou verzi.

Odkaz ke komentáři

Děláš si srandu ne? Demo Split Secondu mě donutilo aspoň popřemejšlet nad koupí tý hry, ale demo MS:A ve mě zabilo veškerý iluze. Od jedničky se to nikam neposunulo, stejně *****ní fyzikální model (Jasně, něčim se to pohřbít musí). Nový mapy a vozidla mohli dát jako DLC. Okopírovaný věci, který se osvědčily u jinejch her tam nemuseli dávat vůbec. A s podporou FullHD ať si jdou zasurfovat k elektrárně, protože je to prostě pořád hnusný a zvýšenim rozlišení to nezachráněj.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu