tekken90 Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Platformy: PS3 Datum vydání: Motorstorm 3 odhalen s prvními obrázky Sony si nedávno registrovala doménu motorstorm3.com, což značilo, že se pravděpodobně dočkáme oznámení třetího dílu. E3 je pomalinku tu a Sony během akce plánuje oznámení několika her. Jednou z nich je i Motorstorm 3, ze kterého vám nyní můžeme poskytnout vůbec první obrázky link . Ty unikly nedopatřením na internet a ukazují, že se opět bude měnit prostředí. Z bláta prolezlých pahorků, džunglí a zasněžených plání, se tentokrát podíváme do města San Francisco. Nebyla by to ale Sony, abyste jen poklidně závodili na okruzích. Čeká na vás spoustu překážek, od bortících se domů, lidí na tratích a dalších libůstek. Více informací přinese E3, ale už nyní můžeme říci, že list her, které ukáže Sony, je už nyní opravdu obrovský. No posuďte sami – Socom 4, LittleBigPlanet 2, Killzone 3, inFamous 2 a nyní i Motorstorm 3. My jen prozradíme, že tímto to rozhodně nekončí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Jak na to tak koukám připomíná mi to trochu Split Second ale už se těším až to výjde a určitě nejsem sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 MotorStorm: Apocalypse oficiálně Neoficiální oznámení třetího pokračování extrémní závodní, nyní už série Motorstorm bylo doprovázeno steskem mnoha fanoušků po světě, kterým se až tak nezdál přesun do centra města. Několik novinářů dostalo možnost okusit první hratelné verze třetí ‘Motorové bouře’, která ponese název Apocalypse. Podtitul hry nebyl zvolen jen tak, jelikož se má hra přesunout do města, postiženého zemětřesením. Z mrakodrapů se tak stanou průjezdné cestičky, očekávejte kolaps nadzemek i podzemek a vůbec celkovou přeměnu města na jednu velkou závodní trať. Tratě budou navíc těmto efektům podléhat real-time takže trať na konci závodu bude úplně jiná jak na samotném začátku. Ve hře se má navíc vyskytovat i lehký příběh v kampani, kdy si vyberete jednu z postav a od ní se bude odvíjet vývoj hry. Dočkáme se údajně specifických animovaných sekvencí a lehkých zápletek. Samozřejmě bychom neměli čekat příběh střihu Final Fantasy, ale určitá pospolitost by hře mohla jen prospět. Ve hře mezi sebou navíc závodí 2 frakce, Crazies a PMC, přičemž PMC chrání obyvatele města, zatímco Crazies se snaží ukořistit, co jde. Multiplayer také očekává menší třesk, jelikož budeme moci údajně upravovat auta (pravděpodobně jen vzhled v podobě polepení atp.), vytvářet úplně nové a poté vše publikovat a sdílet s ostatními. Multiplayer bude přístupný ve split green režimu pro 4 hráče nebo pro 16 hráčů online. Několik prvních oficiálních obtrázků naleznete na kartě hry link . MotorStorm: Apocalypse vyjde v roce 2011 exkluzivně na Playstation 3. zdroj: konzolista.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 Už se nemůžu dočkat bude to bomba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Motorstorm 3 DEMO gameplay HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 no vypadá to že to nebude nic pro mě, mně se víc zamlouvá 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 pěknej nářez tohle bude bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Sony dnes oficialně zveřejnila box art připravované závodní hry Motorstorm: Apokalypse. Osobně bych však řekl, že se jedná pouze o předběžný návrh krabičky a těsně před vydáním hry se dočkáme lepšího box artu. Co je však důležité box art potvrzuje přítomnost 3D zobrazení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Už to nebude trvat dlouho a hra za chvíli vyjde, tady máte pár posledních videí Motorstorm Apocalypse - Pier Pressure Gameplay http://www.youtube.com/watch?v=d4L7yD719zY Motorstorm Apocalypse - Mile High Club Gameplay http://www.youtube.com/watch?v=u8Qc7RyG5rI Motorstorm Apocalypse - Dev Diary 2 (doporučuji!!!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Videorecenze: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 ta candie tam v tom videu, hmhmhm. =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Absolutně luxusní! Sice se PS3 moc už nevěnuju jelikož mě baví více xbox ale tohle to je úžasný, v tom PS3 závidim, tahle hra je fakt skvělá a je ještě víc nereálná než předchozí díly, skákání z motorkou po budovách, závodění v zníčenejch městech, to bude něco pro mě :D A pokad se nepletu datum vydání bude nějak přístí měsíc nebo to jsou jen žvásty???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 co říkáte na demo? Mě se líbí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 ono už je demo ?? :o :D sakra tak to neska musím stáhnout, teď sem shlídl tu recenzi a 9.5/10 není zas tak špatný, hlavně se těšim na nabušenej soundtrack v rytmu DnB :love: :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Demo? To je super, hned jak se zítra dostanu domu tak stahuju, doufám že mě to nesklame, podle videí to vypadá na opravdu zajimavou gamesu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 já už to valím.. můžete si tam vybrat motorku nebo auto.. první jízdu jsem dojel 7.. aa další už druhý.. je to super, ale někdy nechápu to chování auta... třeba do mě narazí několik vvíc aut a auto je uplně neovladatelné... ale efekty super... dobří jsou ti chlápci co po mě střílejí ten oheň :D je vždycky sejmu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Střílejí ohen? To zní zajímavě, no chování auta je předvídatelné, vždyt je to jen nereálná hra, chyby na tom nehledej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 njn ale s motorkou je to stokrát těžší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Proč je to těžší? Nebo spíš jak je to těžší jako oporti Motorstorm 2, nebo oproti autu??? Jak to myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 no oproti autu... :D tam narážíš do ostatních a je ti to jedno.. ale když narazíš motorkou tak je po tobě, ale dáš X a ono tě to hodí ještě před ně :D. Ze začátku je to o držku, protože do tebe každý naráží, ale pak bych řekl, že když se dostaneš na první místo, tak je to s tou motorkou lehčí (líp se ovládá) Jestli se chceš na něco zeptat, tak se ptej. A ještě při jízdě jsou takové efekty, že se ti ukáže trojuhelník. Tak na něho klikneš a před tebou je animace jak padá budova a ono to tu cestu uplně změní a ukáže třeba jinou cestu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 No měl bych k tomu ještě jeden komentář, doufám že hráči na MP nebudou parchanti a nebudou do mě jak tupci narážet když si vemu motorku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawkie Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Ti týpci házej molotovy ne? Nebo možná myslíš někoho jinýho kdo střílí oheň.. Jinak tou hrou bych se proti Xboxákum moc neoháněl, vypadá to fakt hnusně. FullHD pěkný, ale na úkor všeho ostatního. Takovej SplitSecond - horší, ale náš :P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Jo, podle toho dema mi to přišlo jako Split/Second, trochu okleštěnej, ale auta se ovládaj 100% líp než tam. Nicméně je to arkádovější posun dopředu, podle mě je to o něco lepší než předchozí díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Motorstorm se nedá vůbec srovnávat se Split/Second, vždyť v té hře jsou mantinely jako prase, vůbec žádná volnost jízdy oproti Motorstorm, ikdyž se po různých situacích trať "mění" pořád máte pocit, že jedete to samé dokola to Motorstorm se mi zdá v tomhle mnohem lepší...každopádně s dema bych ještě nesoudil, počkejme na plnou verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawkie Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Děláš si srandu ne? Demo Split Secondu mě donutilo aspoň popřemejšlet nad koupí tý hry, ale demo MS:A ve mě zabilo veškerý iluze. Od jedničky se to nikam neposunulo, stejně *****ní fyzikální model (Jasně, něčim se to pohřbít musí). Nový mapy a vozidla mohli dát jako DLC. Okopírovaný věci, který se osvědčily u jinejch her tam nemuseli dávat vůbec. A s podporou FullHD ať si jdou zasurfovat k elektrárně, protože je to prostě pořád hnusný a zvýšenim rozlišení to nezachráněj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.