LucoLoss Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 Podle mě je ten model někde jinde, ovladatelnost aspoň v demu je lepší...narozdíl od S/S, který se na PS ovládalo sice líp než na PC, ale stejně nic moc ;) Citovat
corvette Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 Tak co uz nekdo jedete plnou ? Mam to tady...ale nevim jesli je to vhodny vzhledem k Release Datu spustit...kdyz ma clovek zajem o PSN, vite jak to myslim... Citovat
Megysek222 Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 Vypadá dobře, jasná koupě :) Citovat
rockyzz Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2011 Tak co uz nekdo jedete plnou ? Mam to tady...ale nevim jesli je to vhodny vzhledem k Release Datu spustit...kdyz ma clovek zajem o PSN, vite jak to myslim... Závist.... hrrrrrrrrrrr :D Už se nemůžu dočkat... Citovat
Pennywise Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2011 Děláš si srandu ne? Demo Split Secondu mě donutilo aspoň popřemejšlet nad koupí tý hry, ale demo MS:A ve mě zabilo veškerý iluze. Od jedničky se to nikam neposunulo, stejně *****ní fyzikální model (Jasně, něčim se to pohřbít musí). Nový mapy a vozidla mohli dát jako DLC. Okopírovaný věci, který se osvědčily u jinejch her tam nemuseli dávat vůbec. A s podporou FullHD ať si jdou zasurfovat k elektrárně, protože je to prostě pořád hnusný a zvýšenim rozlišení to nezachráněj. Si spíš ty děláš srandu ne? Vždyť SS je naprosto nehratelné, když jsem to hrál, tak jsem musel zatnout zuby, abych takhle nudnou a stereotypní hru vůbec dohrál do konce, když už jsem si jí za ty prachy koupil. Navíc vidím, že soudíš SS z dema, takže to co píšeš nemá žádnou váhu, radím ti zkus si plnou a uvidíš, že je to nudné a pořád to samé dokola, oproti Motorstorm, anebo víš co radši jí nekupuj, protože to fakt za to nestojí. Žádný model poškození, tratě naprosto o ničem, žádná volnost pohybu na trati a grafika taky není z nejlepších. Motorstorm je oproti tomu úplný zázrak!!! A že se to od jedničky nikam neposunulo? Ty jsi snad viděl Motorstom tak akorát tak z rychlíku....jinak si to nedokážu vysvětlit, mám doma všechny díly a v každém jsou nějaké inovace...tak si prosím tě nejdříve ty hry zahraj a pak teprve můžeš soudit, ne jen podle dema, které tě pouze příjmělo uvažovat o koupi... Citovat
corvette Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2011 Tak uz to hraju a zatim celkem dobry, kdyz jsou ty destrukce prostredi je to super, kdyz zrovna ne, tak je to Motorstorm 2.. S destrukcema je trosku setreno, dva zavody nic a pak najednou spousta destrukci v jednom... Citovat
togregor Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2011 Dohrál jsem to za první postavu,a odemcela se mi druha,uz to hrat znova dokola nebudu.Co se týče vizualní stránky tak je to pěkně hnusny,řekl bych že už první díl měl propracovanější modely a bavilo mě dokonce si pauznout hru a hrát si s kamerou a slintat,tady přibyl photo mode a mužete si fotit rozmazanej model kterej není vůbec detailní,dost to odflákly,taky o tom vypovídá velikost,3GB herních dat a 15GB komiksových videí,znova už bych to nestahoval natož kupoval. Citovat
corvette Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2011 Je pravda ze jednicka byla uplne neco jinyho, chtelo to i trosku to umet hrat - brzdit s autem aby clovek nevylitl,boostovat jen na rovnych mistech a grafika byla v tom blate hezka ty stopy kol atd.. Tady je ten jizdni model takovej ze jedete na boost na max a zatocite uplne v pohode, je to daleko lehci vsechno, arkadovitejsi, to mesto je hezky graficky lehkej nadprumer ale uz to nicim neprekvapi a jsou tam videt limity Klidne tam nemuseli davat ty komiksovy videa,moc se to tam nehodi,spis mohli zlepsit zvuk motoru a soundtrack pritvrdit. Muj zaver je ze bez tech dynamickych destrukci ktery jsou supr by to byla horsi hra nez Motorstorm 1... Citovat
togregor Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2011 Presne,ty destrukce jsou tak jediny co tomu pridava,dohral jsem festival za jednu osobu a hrat to dokola uz mi prijde skoda casu.Proto uz jsem si davno prestal ty hry kupovat,za odflaklou nebo nedodelanou hru prece nemuzou chtit tolik penez,po tom co jsem si takhle predobjednal far cry 2 a BiA za plnou cenu a obe mely nedodelanej MP uz ne. Citovat
radator Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 mě osobně ta hra vůbec neoslovila :( nevím proč ale hned šla z domu dál Citovat
Logistickman Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2011 Hrajete ještě někdo? Hra mě docela baví, rád bych dal s někým multiplayer. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.