Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Děláš si srandu ne? Demo Split Secondu mě donutilo aspoň popřemejšlet nad koupí tý hry, ale demo MS:A ve mě zabilo veškerý iluze. Od jedničky se to nikam neposunulo, stejně *****ní fyzikální model (Jasně, něčim se to pohřbít musí). Nový mapy a vozidla mohli dát jako DLC. Okopírovaný věci, který se osvědčily u jinejch her tam nemuseli dávat vůbec. A s podporou FullHD ať si jdou zasurfovat k elektrárně, protože je to prostě pořád hnusný a zvýšenim rozlišení to nezachráněj.

Si spíš ty děláš srandu ne? Vždyť SS je naprosto nehratelné, když jsem to hrál, tak jsem musel zatnout zuby, abych takhle nudnou a stereotypní hru vůbec dohrál do konce, když už jsem si jí za ty prachy koupil. Navíc vidím, že soudíš SS z dema, takže to co píšeš nemá žádnou váhu, radím ti zkus si plnou a uvidíš, že je to nudné a pořád to samé dokola, oproti Motorstorm, anebo víš co radši jí nekupuj, protože to fakt za to nestojí. Žádný model poškození, tratě naprosto o ničem, žádná volnost pohybu na trati a grafika taky není z nejlepších. Motorstorm je oproti tomu úplný zázrak!!! A že se to od jedničky nikam neposunulo? Ty jsi snad viděl Motorstom tak akorát tak z rychlíku....jinak si to nedokážu vysvětlit, mám doma všechny díly a v každém jsou nějaké inovace...tak si prosím tě nejdříve ty hry zahraj a pak teprve můžeš soudit, ne jen podle dema, které tě pouze příjmělo uvažovat o koupi...

Odesláno

Dohrál jsem to za první postavu,a odemcela se mi druha,uz to hrat znova dokola nebudu.Co se týče vizualní stránky tak je to pěkně hnusny,řekl bych že už první díl měl propracovanější modely a bavilo mě dokonce si pauznout hru a hrát si s kamerou a slintat,tady přibyl photo mode a mužete si fotit rozmazanej model kterej není vůbec detailní,dost to odflákly,taky o tom vypovídá velikost,3GB herních dat a 15GB komiksových videí,znova už bych to nestahoval natož kupoval.

Odesláno

Je pravda ze jednicka byla uplne neco jinyho, chtelo to i trosku to umet hrat - brzdit s autem aby clovek nevylitl,boostovat jen na rovnych mistech a grafika byla v tom blate hezka ty stopy kol atd..

Tady je ten jizdni model takovej ze jedete na boost na max a zatocite uplne v pohode, je to daleko lehci vsechno, arkadovitejsi, to mesto je hezky graficky lehkej nadprumer ale uz to nicim neprekvapi a jsou tam videt limity

Klidne tam nemuseli davat ty komiksovy videa,moc se to tam nehodi,spis mohli zlepsit zvuk motoru a soundtrack pritvrdit.

Muj zaver je ze bez tech dynamickych destrukci ktery jsou supr by to byla horsi hra nez Motorstorm 1...

• 5 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu