Guest Anonymous Odesláno Prosinec 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2005 cawes mam dotaz: Nevite jestli jdou na psp opravit nebo vymenit vymackany tlacitka????diky za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Prosinec 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2005 já bejt tebou tak sem sticha to si eště neviděl to v datartu :d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Prosinec 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2005 já bejt tebou tak sem sticha to si eště neviděl to v datartu :dno neboj videl vcera :shock: prave proto se ptam jestli to jde nejak vymenit nebo opravit..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 natelogan Odesláno Prosinec 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2005 určitě pujdou...dyž se prodává analogová páčka, tak pro ne talčítka...ale asi se budou blbě shánět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Prosinec 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2005 určitě pujdou...dyž se prodává analogová páčka, tak pro ne talčítka...ale asi se budou blbě sháněttaky si myslim protoze u PS2 sem musel kazdej pulrok menit ovladac a tyhle tlacitka mi pridou uplne stejny jak u ovladace na PS2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 evzen Odesláno Prosinec 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2005 to do toho musíš solidně řezat když nicíš tlačítka :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Prosinec 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2005 to do toho musíš solidně řezat když nicíš tlačítka :lol:no prave ze ani ne ale do psp bych tolik nemlatil jak do PS2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Prosinec 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2005 Taky těm tlačítkům dávám rok maximálně dva.......snad to má SONY dořešený..někdy mám pocit že ho urvu......takže nevím co vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Prosinec 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2005 Taky těm tlačítkům dávám rok maximálně dva.......snad to má SONY dořešený..někdy mám pocit že ho urvu......takže nevím co vydržíno prave taky se bojim........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 natelogan Odesláno Prosinec 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2005 btw ovladac na ps2 sou mimoradne kvalitni...vydrzej nepretrzity provoz vic jak 2 roky...ale americkej dovoz (jednu chvili sem mel..odesel za 3 mesice ;) ) je na nic...jinej matros, blby tlacitka, tezsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Prosinec 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2005 btw ovladac na ps2 sou mimoradne kvalitni...vydrzej nepretrzity provoz vic jak 2 roky...ale americkej dovoz (jednu chvili sem mel..odesel za 3 mesice ;) ) je na nic...jinej matros, blby tlacitka, tezsi...no mne vzdycky vydrzely tak pul roku...ale bojim se toho psp ze to moc dlouho nevydrzi uz ted mi necvaka cterecek tak dobre jak ostatni tlacitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 evzen Odesláno Prosinec 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2005 jo já mám taky divnej čtvereček,ale jinak pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Prosinec 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2005 jo já mám taky divnej čtvereček,ale jinak pohodaZe jo??? neni tak tuhej jak ty ostatni tlacitka - jako ze to u ctverecku tolik necvaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Prosinec 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2005 ja mam zas totalne rozvrzanou sipku doprava ... nekdy se dokonce sekne a sama zataci .. celkem me to sere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Prosinec 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2005 mě zase vržou kolena :D ne ale je fakt že mám každý tlačítko jinak vyvrzalý...prostě každýmu jiná síla.......a to ho mám tři měsíce :oops: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Prosinec 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2005 mě zase vržou kolena :D ne ale je fakt že mám každý tlačítko jinak vyvrzalý...prostě každýmu jiná síla.......a to ho mám tři měsíce :oops:no prave a to me stve tak prave proto chci vedet jesti jdou ty tlacitka vymenit nebo tak neco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prochy Odesláno Prosinec 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2005 no zalezi na tom jak ho pouzivasno ... treba X bude asi potreba vymenit kdyz parim jen auta =)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Prosinec 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2005 no zalezi na tom jak ho pouzivasno ... treba X bude asi potreba vymenit kdyz parim jen auta =))no jenze si prave nejsem jistej jestli to vubec pujde vymenit.....a hlavne kdyby to slo tak to podle me bude hodne mastny..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Prosinec 9, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2005 Hele lidi mě taky blbě faka čtvereček )80( Nějaky vadný ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prochy Odesláno Prosinec 9, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2005 jak blbe ??? jako zeobcas nereaguje?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ajimaru Odesláno Prosinec 9, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2005 taky ho mam tri mesice a jediny tlacitko kteryho jsem si vsiml ze ma trosku jinej tlak(musim ho o malilinko vic zmacknout nez ostatni) a to je Rko....jedinyho ceho se bojim je analog abych ho v zapalu parby neulomil ci tak;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Prosinec 9, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2005 taky ho mam tri mesice a jediny tlacitko kteryho jsem si vsiml ze ma trosku jinej tlak(musim ho o malilinko vic zmacknout nez ostatni) a to je Rko....jedinyho ceho se bojim je analog abych ho v zapalu parby neulomil ci tak;)u me ma proste mensi zdvih ten ctverecek- ze tak moc necvaka jako ostatni....ale chtel bych fakt vedet jestli to jde nejak opravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 natelogan Odesláno Prosinec 9, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2005 taky ho mam tri mesice a jediny tlacitko kteryho jsem si vsiml ze ma trosku jinej tlak(musim ho o malilinko vic zmacknout nez ostatni) a to je Rko....jedinyho ceho se bojim je analog abych ho v zapalu parby neulomil ci tak;)u me ma proste mensi zdvih ten ctverecek- ze tak moc necvaka jako ostatni....ale chtel bych fakt vedet jestli to jde nejak opravitzkus to jemnym hadrikem procistit...kolem a pod tlacitkama...v horsim pripade pak mozna prasknul ten plastovy krizek co je pod tlavitkama...aspon myslim...u psxkovyho ovldace byl pricinou takovyhhleho problemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Prosinec 9, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2005 me nevrze ani jedno tlacitko vsechny v poho PS:ps2 mam uz asi 4 roky a mam porad ten ovladac co se k tomu dostava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Prosinec 9, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2005 me nevrze ani jedno tlacitko vsechny v poho PS:ps2 mam uz asi 4 roky a mam porad ten ovladac co se k tomu dostava třeba vydrží...kdo ví.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Prosinec 9, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2005 ja na nem stejne hraju 1* za mesic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest Anonymous
cawes mam dotaz: Nevite jestli jdou na psp opravit nebo vymenit vymackany tlacitka????diky za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
49 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts