Clark Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Zdravím, chci se zeptat, jestli je nějaká možnost přenosu trofejí na nový účet? Všechny trofeje mám na britském a chtěl bych je přenést na český účet, který bych si vytvořil. Poradí někdo pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Pokud vím, tak to jde jedině převodem na kovou konzoli, ale z účtu na účet asi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Clark Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Pokud vím, tak to jde jedině převodem na kovou konzoli, ale z účtu na účet asi ne. Mám v plánu vyměnit HDD, takže jestli to dobře chápu, tak by to pak mělo jít, pač konzole by si po výměně neměla nic pamatovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Já nevím no ale já, když jsem měnil HDD tak jsem si to zálohoval na flashku a to jsem tam pak nahrál a účty zůstaly vlastně z toho původního. Takže si myslím že to nejde... Ale nejsem si tím jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Trofeje synchronizuješ se serverem a vrátíš to pak zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Clark
Zdravím, chci se zeptat, jestli je nějaká možnost přenosu trofejí na nový účet? Všechny trofeje mám na britském a chtěl bych je přenést na český účet, který bych si vytvořil. Poradí někdo pls?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.