Clark Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2010 Zdravím, chci se zeptat, jestli je nějaká možnost přenosu trofejí na nový účet? Všechny trofeje mám na britském a chtěl bych je přenést na český účet, který bych si vytvořil. Poradí někdo pls? Citovat
0 LegionCZE Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2010 Pokud vím, tak to jde jedině převodem na kovou konzoli, ale z účtu na účet asi ne. Citovat
0 Clark Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 6, 2010 Pokud vím, tak to jde jedině převodem na kovou konzoli, ale z účtu na účet asi ne. Mám v plánu vyměnit HDD, takže jestli to dobře chápu, tak by to pak mělo jít, pač konzole by si po výměně neměla nic pamatovat. Citovat
0 Shadow222 Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2010 Já nevím no ale já, když jsem měnil HDD tak jsem si to zálohoval na flashku a to jsem tam pak nahrál a účty zůstaly vlastně z toho původního. Takže si myslím že to nejde... Ale nejsem si tím jistej Citovat
0 LegionCZE Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2010 Trofeje synchronizuješ se serverem a vrátíš to pak zpět. Citovat
Otázka
Clark
Zdravím, chci se zeptat, jestli je nějaká možnost přenosu trofejí na nový účet? Všechny trofeje mám na britském a chtěl bych je přenést na český účet, který bych si vytvořil. Poradí někdo pls?
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.