Hekross Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 Nejde mi pripojit usb ke komplu sice psp detekuje a kdyz dam tento pocitac a usb disk tak mi to pise vloste disk! Co mam delat je ti firmwarem?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 jakej máš windows ??... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 zkousels prohodit usb port? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 nemáš zaplou virtuální mechaniku? občas mi to kvůli tomu blbne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 to ja se nepripojim jen nekdy staci kdyz vypnu a zapnu psp :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 Nejde mi pripojit usb ke komplu sice psp detekuje a kdyz dam tento pocitac a usb disk tak mi to pise vloste disk!Co mam delat je ti firmwarem?? todle mel kamos taky.. a pak tam dal pametovku :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PeterCent Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 to ja se nepripojim jen nekdy staci kdyz vypnu a zapnu psp :) přesně...suhlas s daveem.....stačí vypnou a zapnou PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hekross Odesláno Červenec 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 jakej máš windows ??... Ja mam windows XP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hekross Odesláno Červenec 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 to ja se nepripojim jen nekdy staci kdyz vypnu a zapnu psp :) tak jsem to skusim ale furt mi to nejde potrebuji k tomu aji pametovku? ja to nejake posrane nejradsi bych do toho kopl kdyby to nebylo tak drahe:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 ano v PSP musis mat memory stick ... -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 tak jsem to skusim ale furt mi to nejde potrebuji k tomu aji pametovku?ja to nejake posrane nejradsi bych do toho kopl kdyby to nebylo tak drahe:cheesygrin: moje odpoved ze v tom musis mit pametovku byla nahore :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hekross Odesláno Červenec 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 moje odpoved ze v tom musis mit pametovku byla nahore :blink: jo dik te predchozi sem si nevsim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hekross
Nejde mi pripojit usb ke komplu sice psp detekuje a kdyz dam tento pocitac a usb disk tak mi to pise vloste disk!
Co mam delat je ti firmwarem??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts