Dunky Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Tak a je tu konečně pořádný gameplay téhle dobře vypadající hry vypadá to zatím slibně . 8) http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-sniper-ghost/101147 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phx117 Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Nedělaj to ti borci co dělali Sniper Elite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 To nemám zdání,ale pokud Sniper Elite dělali City Interactive tak ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 SE dělalo Rebellion Software Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Vypadá to hodně Luxusně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Jo a hodně jsem si ulevil,protože jak byl ten první gameplay tak kulka neproletěla 2 hráči,ale bylo to tak ,že 1 kulka max 1 kill, ale je vidět teď,že si na tom dávají záležet. //Edit: akorát se mi nelíbí rozlišení těch stínu. Jsou tam nehorázně vidět kostičky... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Nedělaj to ti borci co dělali Sniper Elite? jj sou to oni :) kdy ze to ma vyjit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 hra je venku ... hrál někdo? jaké to je? na tuhle hru se dost těším akorát mě sere že prostředí mohlo být třeba v poušti ... a že tam budou asi jenom poloautomatické snipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Je už někde v prodeji? Má už někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KlaunCZ Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Datum vydání na nějakejch shopech tu uvádějí 25.6. takže asi tak ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 včera jsem to stahl přes torrent,ale abx mi to nebere..píše wave 4 hodim to na 3-nic,na 2 taky nic.Ještě se tam ukazuje PAL a ppod tim NTSC/U,neni to špatná verze když mi to píše číslo regionu?pokud by jste někdo dokázal odpovědět nebo pomoct hodim to někam ke downloadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Je už někde v prodeji? Má už někdo? ne není navíc koukám že má ps3 ... hra vychází pouze na xko a pc Datum vydání na nějakejch shopech tu uvádějí 25.6. takže asi tak ;) 29.6 v North America a 2.7 v evropě ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavima Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Tak po 20 min hraní: Grafika hodně pěkná, stíny přehnané, střelba na blízko se sniperkou docela nepraktické, hodně autosave se hodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 .Ještě se tam ukazuje PAL a ppod tim NTSC/U,neni to špatná verze když mi to píše číslo regionu?. Od GLoBAL je tam region EUR a USA. Takze v regione nie je chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 celekm to ujde, jen sem tam nějákej ten bug, a strašně se snažily podobat COD modernwarfare 2 a moc se jim to nevede, ale pořád je toto lepší počim než jejich první dílo:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Hral jsem Demo na PC(potom se zase vypnul haj** )no ale co jsem stihnul. na prvni pohled to vypada hezky...jak pise Umberto je to celkem podobny jako MW2 grafika(aspon na PC) je hezka...podle me je tam ale hodne Blur efectu..stiny vypadaj hezky. a hratelnost je taky dobra....ale brach byl manualni Sniperovky...pac to vypada hezky a lip :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOE Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Myslíte... že tato hra bude s českýma titulkama? Koukal jsem se na xzone a píšou tam, že budou... snad se toho dočkám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 no musím říct že hra zklamala ... grafika je pěkná .... ale zbraně už tak dobře nevypadají ... až na snipování je zklamání moje hodnocení 6-7/10 EDIT: jinak blur effekt se mi na tom libí nejvíce ... a stíny vypadaj taky dost dobře EDIT2: a ještě co se týče obtížnosti je to trochu přehnané ... nepřátele vás vidí a hodně přehnanou vzdálenost ... a i v místech kde je vy vidíte pouhou škvírou a co se týče jejich střelby stříli jak snipeři s akačkem ... hraju to na normal EDIT3: a má to občas dost nepřijemné poklesy FPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 České titulky jsou v přípravě. Snad se budou líbit. Hra vypadá dobře. Lze ji na střední obtížnost udělat za cca 6 hodin, když poletíte, jak smyslu zbavení. Na hard bez pomoci při míření to zabere mnohem, mnohem víc. Řekl bych, že mezi dnešními FPS to patří mezi těžší kousky, hra má opravdu pasáže, které si několikrát zopakujete. Přesto bych neoznačil obtížnost nepřátel za přehnanou, naopak dělají chyby, dá se je porazit. Naopak někdy mají štěstí s trefí se první kulkou a nazdar. Taky se mi líbí, že autoheal funguje jenom do 30 životů, na zbytek máte lékarničky. Musíte si uvědomit také to, že je to přece jenom nízkorozpočtový titul. Potěší i to, že by se titulky měly objevit i na konzolové verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Musíte si uvědomit také to, že je to přece jenom nízkorozpočtový titul. Potěší i to, že by se titulky měly objevit i na konzolové verzi. Nehral som tuto hru, ale ked tu bol dotaz na cz titulky, tak su v tejto hre nevyhnutne? Myslim, ze pri takychto FPS ani nie :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xFrag Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 no musím říct že hra zklamala ... grafika je pěkná .... ale zbraně už tak dobře nevypadají ... až na snipování je zklamání moje hodnocení 6-7/10EDIT: jinak blur effekt se mi na tom libí nejvíce ... a stíny vypadaj taky dost dobře EDIT2: a ještě co se týče obtížnosti je to trochu přehnané ... nepřátele vás vidí a hodně přehnanou vzdálenost ... a i v místech kde je vy vidíte pouhou škvírou a co se týče jejich střelby stříli jak snipeři s akačkem ... hraju to na normal EDIT3: a má to občas dost nepřijemné poklesy FPS Ohodnotil bych tu hru uplně stejně. To vidění a střílení od nepřátel je přehnaný a celkem mě ta hra omrzela po druhém actu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 ono je těžký najít nepřitele bez zoomu ... většinou je najdu až když jsem u nich :D hlavně že oni mě vidí vždy :D... jsem zvědavej na mutliplayer ... ten by mohl být lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Nevím, za celou hru na medium jsem si přehnané obtížnosti nevšiml. Naopak jsem byl rád, že nepřátelé nejsou úplní dementi jak v MW2 a spol. Moje hodnocení hry je 76 %. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Moje hodnocení hry je 76 %. Ako si prisiel k tym 76? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crackhead Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 To me taky pobavilo, asi to je 75 + 1 za sexy nazev :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.