Susperian Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Zdravim tak nejak jsem si rekl, ze bych se mohl vratit do detskych let a zkusit neco "detskeho" zajima me jaka tahle hra je jestli je to zabava nehral jsem ani predesle dily. Takze kdyby mel nekdo zkusenost pisnete diky.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 Zdarec, nedávno sem měl podobný chutě, tak sem sáhnul po "how to train your dragon" (dost se mi líbil film, tak sem si myslel, že to bude podobně dobrý) můžu ti říct, že větší hovadinu sem nehrál, až mi bylo líto toho DVD. Nevim jak Toy Story, ale pokud si chceš zahrát pořádnou hru na motivy dětského filmu, doporučuju Kung - fu pandu. Ta stojí i za koupení;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 hrál jsem chvilku toy story 3 a musím říct ,že namě udělal dobrý dojem ! Grafika ,hratelnost a všechno vypadá moc hezky. U téhle skákačky jsem se nenudil !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Mohu jenom doporučit hraju to se synem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.