Filip12 Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Máte s nim někdo zkušenosti, nebo klidně s jinou generací? Zajímá mě hlavně jestli má s origo sluchátky dostatečnou hlasitost, třeba jestli bude stačit při jízdě busem, nebo ve městě při provozu? Doted jsem poslouchal přes PSP a už mě to štve pořád ho tahat "po kapsách". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Máte s nim někdo zkušenosti, nebo klidně s jinou generací?Zajímá mě hlavně jestli má s origo sluchátky dostatečnou hlasitost, třeba jestli bude stačit při jízdě busem, nebo ve městě při provozu? Doted jsem poslouchal přes PSP a už mě to štve pořád ho tahat "po kapsách". kazdy ipod ma vynikajici kvalitu zvuku a hlasitost, zalezi pak na sluchatkach. orig. sluchatka dodavany k ipodu jsou velice vyborny, mozna bych je i prirovnal k novejsim typu Kossu... Me ale bohuzel nevydrzeli, rosed jsem je:D Jinak poslouchat hud¨bu na PSP:D slysel jsi vubec neco? na svim slimku jsme neslysel v buse ani n... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip12 Odesláno Červen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Ta hlasitost na PSP je dost slabá.. některý sluchátka se dají upravit, nebo existujou přehrávače kde se dá hudba zesílit ale pořád to neni ono. Asi do něj pujdu. Snad ty sluchátka něco vydrží protože se pomocí nich shuffle ovládá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 Ta hlasitost na PSP je dost slabá.. některý sluchátka se dají upravit, nebo existujou přehrávače kde se dá hudba zesílit ale pořád to neni ono. Asi do něj pujdu. Snad ty sluchátka něco vydrží protože se pomocí nich shuffle ovládá. tyto sluchatka stoji na netu 200 kc. ja vim ze MP se treba od sony daji upravit na vyssi hlasitost vymazanim jendoho souboru, jenze ta MP to uz pak nezvlada, pak to chrci atd. ipod je na tohle stavenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip12 Odesláno Červen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 Už jsem se pro iPod rozhodnul, ale ještě nevim jestli vezmu nový Shuffle nebo starší Nano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 Už jsem se pro iPod rozhodnul, ale ještě nevim jestli vezmu nový Shuffle nebo starší Nano. vem itouch:) ten je best Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip12 Odesláno Červen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 :-D já chtěl spíš něco jenom na hudbu. Na ostatní věci mam PSP, jedině kdybych psp prodal tak vezmu iPod touch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 Já v současnosti mám iPod Nano a jsem spokojený a + mám iPhone takže nádhera.Ber Shuffle ten nejnovější aspon 4GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 emosssi, vůbec nevíš. :D Ipod přehrávače jsou svojí kvalitou hodně průměrný. Ty dodávaný sluchátka k tomu... no to už jsou možná lepší sluchátka od marťánků. BTW. Pro mě je jasná volba ipod nano, za tu cenu hodně zábavy, ale chce to dokoupit nějaký kvalitní sluchadla. Je kravina mít iphone a ještě ipod, když obojí má skoro stejnou kapacitu atd., to už je zhejčkanost. 4GB Shuffle je proti filosofii shufflu.... Kdo by se chtěl bez displaye dostat k vybraný písničce skrze 4 GB hudby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 piggy: Naprostý souhlas. Ta kvalita iPodů, tedy těch novějších (touch) je celkem mizerná, zdálo se mi, že ipod Shuffle měl daleko lepší zvuk, než můj současný iT 2G... Ty sluchátka jsou vážně mizerný, ale aspoň to nejsou takové ty klasické šmejdy. A mimochodem, už když jsem měl Shuffle 1GB (úplně první), tak to byl děs, překlikávat se první písničkou třeba doprostřed. 4GB, no to si na překlikávání rovnou můžeš udělat kávu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 emosssi, vůbec nevíš. :D Ipod přehrávače jsou svojí kvalitou hodně průměrný. Ty dodávaný sluchátka k tomu... no to už jsou možná lepší sluchátka od marťánků.BTW. Pro mě je jasná volba ipod nano, za tu cenu hodně zábavy, ale chce to dokoupit nějaký kvalitní sluchadla. Je kravina mít iphone a ještě ipod, když obojí má skoro stejnou kapacitu atd., to už je zhejčkanost. 4GB Shuffle je proti filosofii shufflu.... Kdo by se chtěl bez displaye dostat k vybraný písničce skrze 4 GB hudby? hh, v poho tvuj nazor, ale pro me ma ipod proste uzasnou kvalitu zvuku. Hudebnik nejsme takze uz pak rozdily nepoznam, staci mi ze jede nahlas, zadny sumeni, a ekvalizer. Navic porovnavat slouchny od appelu a od martanku, nwm no, tvuj nazor, ale pro me proste ipod mezi MP3 vede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip12 Odesláno Červen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 No mě 2gb stačí úplně bohatě.. jde mi hlavně o to abych ho mohl mít pořád u sebe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 Teď jsem si přivezl z Electroworldu ipod nano 16GB 4. generace jen za 3500. Paráda! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip12 Odesláno Červen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 to byl nějakej poslední kus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 Nn, objednal jsem ho z eshopu http://www.electroworld.cz/product/audio-domaci-kino-mp3/mp4-mp3-prehravace/NANO16GBS/mp3-prehravac-apple-ipod-nano-16gb-4-generace a vyzvedl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip12 Odesláno Červen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 Ještě se chci zeptat v čem je tak hrozný nahrávání přes iTunes? Nějak jsem se to nikde nedočetl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 To je asi dost subjektivní. Já iTunes taky nemusím, ale tenhle ipod nano je kompatibilní s Winampem, takže je to ok. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.