Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Máte zkušenost s výrobky přímo z Asie?

Absolutní neznalec

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Mám zkušeností dost ebay.com je pro mě jako sámoška za rohem :lol: kupuju tam všechno možný na wii jsem kupoval např. 3x ovladač jsou to origoše jen motion plus prodávají buď náhradní nebo original stačí si vybrat když je nějaký problém stačí napsat prodejci a onto s Vámi nějak vyřeší nebo pokuď ne tak zkontaktovat team ebay a on hned přistoupí na to co chcete Vy tak jsem to měl s jedním ovladačem dokonce ani nebyl tak rozbitý jak jsem psal normálně funguje jen v něm chrastilo byl tam špatně usazenej plošňák a cestou mi ulomilu na konektoru nunchucku tu packu na šňůrku kterou stejně nepoužívám napsal jsem mu že nefunguje a chci novej a on že mu ho mám poslat řikámnepošlu pošta je drahá a on furt ne pošlete ho tak jsem napsal na ebay a za tejden jsem měl novej :wohow: takže když se s nima nedohodneš nevadí ebay team to vyřeší ale z vlastní zkušenosti můžu říct že se mi ztratila 1 věc z 31 takže pohoda a rozbitý dorazil akorát ten ovladač takže klidně nakupuj na ebay !!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

koukal jsem po WII motion plus prave na aukru..ale osobne mohu rict, bal bych se toho..uz se objevilo par uzivatelu, co psali, ze prave tohle koupili..a jsou to smejdy, ktery po 15ti minutach musi vypnout a zapnout, protoze se ti z niceho nic vypne..sam osobne bych se vubec i bal toho, jestli to vubec coby WII motion plus bude pracovat..kdyz uz z aukra..tak ORIGINAL..tak to asi beru ja..ok, je to treba levnejsi..ale radeij si priplatim ty 3kila a budu mit FUNKCNI kus..ktery je 100% original..nez nejaky smejd..nerikam, ze to tak je u vsech veci na aukru..ale u tech pofidernich motion plus bych se toho bal..naopak treba takovyho zapperu, nebo tech doplnku jako volant, golfova hul atp bych se nebal..to je jen kus plastu..ale tyhle elektroniky pokud to neni original..EE..psal jsem jednomu prodejci tam, z prahy, jestli je mozny osobni prevzeti, ze bych i dojel atd..odepsala mi nejaka zena s tim, ze to mozne neni..uz jenom kvuli tomu bych se na to vyprdl, abych tamhle po praze, kam za 20minut mohu prijet abych platil postu a cekal kdovijak dlouho..za postu se zaplati dalsi kilo, pic, je to nejakych 500-600kc..a najednou je ten originalni motion plus jen o 100-200kc drazsi..takze radeji origo..muj nazor..

Odkaz ke komentáři

• 0

Čau,

já nakupuju příslušenství na Wii, Psp, mobil přímo z asie... Nejlepší je na to podle mě Dealextreme.com nebo Focalprice.com

Hlavní výhoda je že neplatíš poštovný ani když si obědnáš za 1 dolar... A reklamaci mi taky uznali a stačila jim jenom fotka.

Odkaz ke komentáři

• 0
Čau,

já nakupuju příslušenství na Wii, Psp, mobil přímo z asie... Nejlepší je na to podle mě Dealextreme.com nebo Focalprice.com

Hlavní výhoda je že neplatíš poštovný ani když si obědnáš za 1 dolar... A reklamaci mi taky uznali a stačila jim jenom fotka.

Free poštovné, to je dobré. Jak dlouho asi tak trvá dodání do ČR?

Odkaz ke komentáři

• 0
Čau,

Free poštovné, to je dobré. Jak dlouho asi tak trvá dodání do ČR?

edit : Omlouvám se za double post :(

Odkaz ke komentáři

• 0

To je ten největší problém! Obvykle to při středně velkých objednávkách (kolem 50 dolarů) chodí do 14 dnů (většinou tak 10-15 dnů). Mám dva rekordy - 7 dní (když jsem měl jednou štěstí a objednávku asi za 250 dolarů) a 2,5 měsíce (přes vánoce - když mi to nechali na celnice) :-D

Odkaz ke komentáři

• 0
koukal jsem po WII motion plus prave na aukru..ale osobne mohu rict, bal bych se toho..uz se objevilo par uzivatelu, co psali, ze prave tohle koupili..a jsou to smejdy, ktery po 15ti minutach musi vypnout a zapnout, protoze se ti z niceho nic vypne..sam osobne bych se vubec i bal toho, jestli to vubec coby WII motion plus bude pracovat..kdyz uz z aukra..tak ORIGINAL..tak to asi beru ja..ok, je to treba levnejsi..ale radeij si priplatim ty 3kila a budu mit FUNKCNI kus..ktery je 100% original..nez nejaky smejd..nerikam, ze to tak je u vsech veci na aukru..ale u tech pofidernich motion plus bych se toho bal..naopak treba takovyho zapperu, nebo tech doplnku jako volant, golfova hul atp bych se nebal..to je jen kus plastu..ale tyhle elektroniky pokud to neni original..EE..psal jsem jednomu prodejci tam, z prahy, jestli je mozny osobni prevzeti, ze bych i dojel atd..odepsala mi nejaka zena s tim, ze to mozne neni..uz jenom kvuli tomu bych se na to vyprdl, abych tamhle po praze, kam za 20minut mohu prijet abych platil postu a cekal kdovijak dlouho..za postu se zaplati dalsi kilo, pic, je to nejakych 500-600kc..a najednou je ten originalni motion plus jen o 100-200kc drazsi..takze radeji origo..muj nazor..

jo tohle muzu potvrdit...to uz jen potvrzuje jak tam kazdej chce smelit.....chtel jsem si koupit prave GTA IV na PS3 a ten manik je z Prahy....ale dole pise ze osobka ani dobirka neni mozna jen penize na ucet....tak jsem mu napsal ze jsem taky z Prahy a ze mu dam klidne 50 navic na postu kterou ani nebude potrebovat..a on proste ze ne ze bud postou nebo na ucet...tak se ho dost *slusne* poslal do p****

takovy lidi co jsou z Vaseho mesta ale chtej na postu nebo ucet bych nebral ani nahodou pac to je divny....

Odkaz ke komentáři

• 0
jo tohle muzu potvrdit...to uz jen potvrzuje jak tam kazdej chce smelit.....chtel jsem si koupit prave GTA IV na PS3 a ten manik je z Prahy....ale dole pise ze osobka ani dobirka neni mozna jen penize na ucet....tak jsem mu napsal ze jsem taky z Prahy a ze mu dam klidne 50 navic na postu kterou ani nebude potrebovat..a on proste ze ne ze bud postou nebo na ucet...tak se ho dost *slusne* poslal do p****

takovy lidi co jsou z Vaseho mesta ale chtej na postu nebo ucet bych nebral ani nahodou pac to je divny....

To zalezi na cloveku, ja koupil novej MacBook od cloveka co byl z myho mesta a chtel JENOM penize na ucet, osobne odmital a nebo jen za cenu asi o 4000 vyssi, a vsechno bylo uplne v poho. Ale je lepsi mit naky reference, aukro.cz atd....

Odkaz ke komentáři

• 0
Asii nebrat...pripadne jen jako doplnek pokud mas dva ovladace a obcas bys rad zahral ve 4 lidech... (a WMP bych se tam vyhl uplne)

S tim přesně souhlasim...

Co jsem zkoušel Wii Remote z Číny (asi za 350kč) tak bylo až na pár drobností stejný jako originál, ale bál bych se že při používání jako hlavní ovladač by mě rychle opustilo.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu