davidsonn1996 Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 potrebuju poradit nekdy jsem pripojen normalne a pak se mi najednou z niceho nic napise PSN Error a nejaky ty cisla tusim ze to zacina na 810 a pak se nejde pripojit treba az za 2 hodiny,,,,,Díky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Napiš ty "nějaký čísla" do Googlu a hledej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pernaaa Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Tekk, má pravdu. Kdyby si trochu hledal, tak to za chvilu zjistíš... Ale k věci... Pokud si na to ještě nepřišel, tak tady je odkaz, kde jsou kody vypsaný. http://console-forum.net/showthread.php?t=23706 Aloha8) edit: teď sem si všiml, že ten topic je od tebe tekku, to si mu taky mohl postnout ty a pak to zamknout :):bash::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
davidsonn1996
potrebuju poradit nekdy jsem pripojen normalne a pak se mi najednou z niceho nic napise PSN Error a nejaky ty cisla tusim ze to zacina na 810 a pak se nejde pripojit treba az za 2 hodiny,,,,,Díky za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.