Enty Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 jak dlouho vám vydrží baterka ?? :) Mě tak 2dny přijde mi to celkem málo tak se ptám :) jinak mam iphone 3gs . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Záleží jak ho využíváš, jestli máš JB tak můžeš mít na pozadí spuštěné nějaké aplikace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 noo ja na nem sem vcelku dost a vydrzi taky tak 2-3 dny ->iphone 2g (nova baterie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Nabijim vzdy pres noc, ale vetsinou tam mam jeste cca 60 - 70%.. To posloucham, da se rict, vkuse, na pozadi mi jede multitasking, winterboard a nekolik dalsich, co moc nezerou. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.