*Dave* Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 hele co na to říkáte nějaky screeny ze hry kery uvedly na E3 najdete na mi strance :P myslim ze to muze bejt docela prdel chodit za bartmena :D:D:D az vyjde urco stahnu co vase nazory :) za chvilu hodim screeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 ja taky určitě stahnu až vyjde :P Takový hry mám rád :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amuse Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 no uchylarna jak ma byt,chceme :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 Tak dave nic proti tobě,ale tohle už se mi zdá nehorázná reklama...Pravidla jsou pravidla a ty je porušuješ.Jenom upozorňuju,nerejpu.Uvědom si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 okok ale kdyz sem to dal do odkazu tady na foru, tak to snad neni reklama??? ne ?? a jesi jo tak se omlouvam a beru nejaky ty bodiky, protoze se v tom nevyznam :( ale ban bych si nepral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 Tak dave nic proti tobě,ale tohle už se mi zdá nehorázná reklama...Pravidla jsou pravidla a ty je porušuješ.Jenom upozorňuju,nerejpu.Uvědom si to.Hmm nehorazna relkama je to, co si tu robil ty pre tvoje forum takze sa prosimta ukludni... sice je pravda ze sem mohol dat iba Screeny a nie odkaz ale nerobi si az taku reklamu ako ty...takze nabuduce pre Dava - daj sem radsej screeny a odkaz na tvoju stranku si kludne daj na podpisu, povolujem ti to... je to aj v pravidlach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 No jasněéé jen do mě...Koho zajímá co jsem byl?Teď je teď a to co bylo je pryč a nikoho to nezajímá...Jenom jsem ho upozornil,aby neskončil jako já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 ok opraveno, takže ještě jednou diky za šanci a omlouvám se :) :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 No jasněéé jen do mě...Koho zajímá co jsem byl?Teď je teď a to co bylo je pryč a nikoho to nezajímá...Jenom jsem ho upozornil,aby neskončil jako já. Radsi si dej bacha, at ti nezakazou ,,warez" blog :D Ke hre: prvni dojmy novinaru jsou pry veskrze pozitivni, libi se mi, ze hra jde vlastni cestou a paroduje videohry (Medal of Homer, Bartman begins :wohow: ) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 Premenoval som thread... 2THEME: klidek, nikto sa do teba nepusta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 Screeny vypadaj dost dobre. Takhle povedena komiksova grafika nebyla ani v The Simpsons: Hit and run. Mame se na co tesit. A pro ty, co jsou do simpsonu zblazneny jako ja, to plati dvojnasob. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 Screeny vypadaj dost dobre. Takhle povedena komiksova grafika nebyla ani v The Simpsons: Hit and run. Mame se na co tesit. A pro ty, co jsou do simpsonu zblazneny jako ja, to plati dvojnasob.no v hit and run byla hrozna grafika, tohle vypada 100x lip i kdyz to vypada jako za dob druhych windowsu, ale proste takova u simsnu je a to je dobre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 hej vypada to dost dobre, tenhle styl grafiky se mi libi, a mohlo by to byt vcelku hratelny....doufam ze to nepokopou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 JJ JAK SEM PSAL BUDE TO DOBRA HRA ;) Skyte souhlasim hit and run byla grafika na .... :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 hele co na to říkáte nějaky screeny ze hry kery uvedly na E3 najdete na mi strance :P myslim ze to muze bejt docela prdel chodit za bartmena :D:D:D az vyjde urco stahnu co vase nazory :) za chvilu hodim screeny určo to bude dobrá game......se těšim kámo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 jj to bude neco podobnyho jak famili guy :P teda myslim nebo aspon ta grafika :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červenec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2007 a datum vydání ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Červenec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2007 vydaní je určeno na vánoce bližší datum newim a tady je game play vide vipadáto fakt dobre je to v HD kvalitě http://czshare.com/download_file.php?id=86259&file=t_thesimpsonsgame_e32k7_disguises_gp_gt_h264.wmv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Červenec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2007 vydaní je určeno na vánoce bližší datum newim a tady je game play vide vipadáto fakt dobre je to v HD kvalitě http://czshare.com/download_file.php?id=86259&file=t_thesimpsonsgame_e32k7_disguises_gp_gt_h264.wmv heh tady mi asi neco unika , odkdy ma psp hd kvalitu :?: jinak simsnacky hry byli vzdycky super:) ostatne jako serial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Červenec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2007 no tak newím myslel jsem tím že to video je v HD kvalitě točené na E3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 tha nevipada to moc dobre....keby to bolo aspon take jak The simpson Run abo jak..... 3D aspon trovha tak by som gamil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Skoda ze to je jak komiks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BartTOPO Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 ja som za vsetko co sa tyka simpsonovcov:) je to moj oblubeny serial a to ze to bude ako komiks bude podla mna dobre :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 To bude dobrá hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 proc vam vadi ze to neni 3D dyt hit a run byla no tak trochu hovadinka ne :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.