Kapr Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Ahoj..chtel jsem si zahrat online..tak ze zkusim pripojit PS3 na net..ale nejak mi to nejde :( delal jsem to podle toho navodu tady ale kdyz dam test connection napise to po chvili Fail...mam to pre kabel(rovnou z modemu-router nemam) nevite cim by to mohlo byt?internet jde normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 po připojení PS3 k modemu vytáhni z elektriky ten modem a za cca 10 vteřin zas zapoj (s připojenou PS3)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Červen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 po připojení PS3 k modemu vytáhni z elektriky ten modem a za cca 10 vteřin zas zapoj (s připojenou PS3)... jo myslis *tzv* restartovat modem jo?:)a pak to pujde? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Červen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 super uz to jede diky moc :) btw pujde to i kdyz nasdilim nez z sitove karty na PC?takhle musim mit vypojeny net z PC a nebi koupit router. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luckass Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Jedine rozumne reseni je router. Rovnou si kup router s WIFI. (napr. TP-LINK TL-WR543G cena kolem 500 Kč) Co se tyce modemu od UPC tak je potreba ho restartovat pokazde, kdyz modem pripojis k jinemu zarizeni (pamatuje si MAC adresu posledni sitovky). Tzn. koupis router a nastavis si ho, vypni modem od UPC, propoj s routrem a zapni. To je vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Dneska byl výpadek Internetu a pevné linky od UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 A až budeš mít vlastní wifi, určitě si jí zahesluj, a hlavně ho dej co nejblíž k PS3. Signál mi dost skáče a je to pomalý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Červen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 jj diky moc..casem koupim router ted PS3 jede ze sdileny sitovky na PC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kapr
Ahoj..chtel jsem si zahrat online..tak ze zkusim pripojit PS3 na net..ale nejak mi to nejde :( delal jsem to podle toho navodu tady ale kdyz dam test connection napise to po chvili Fail...mam to pre kabel(rovnou z modemu-router nemam)
nevite cim by to mohlo byt?internet jde normalne.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.