KOSScz Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Čau chtěl jsem se zeptat jestli nejde nějak zjistit nick a heslo na psn učet. ja sjem ho zapoměl pls poradtě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fandin Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 při zakládání psn účtu ti poslali potvrzovací email a tam jsou všechny údaje o tvém psn účtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Aha jenom ted ten mail najít :-D mam jich přes 3000 majlu :D a da se to zjistit ještě nějak jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Co takhle na tom mejlu dat "hledat"? Takhle to spíše vypada, že se chces dostat někomu jinému na účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 no o tom jsem taky uvažoval ale tam u toho hledání je napsano hledat učty a tak a co tam mám asi napsat?? aby mi to vyhledalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Třeba "Playstation Network"? Jinak https://store.playstation.com/accounts/reset/beginPasswordResetFlow.action?target=login Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 kura ale ted nevím jaky jsem tam daval věk :_D a dá se udělat novy učet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
Čau chtěl jsem se zeptat jestli nejde nějak zjistit nick a heslo na psn učet. ja sjem ho zapoměl pls poradtě
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.