hurtík Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 Kdyz zapnu RC menu tak mi vsechno jede advance options,pluings atd... ale kdyz chi volbu CONFIGURATIONS tak sem mi to zamrzne na pozadí ta svetlemodrá barva a psp se vypne,fw sem uz skousle dát znovu,nepomohlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 vymaz subor config.se s flash1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hurtík Odesláno Červenec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 ok dobre ,zkusím to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 kdyby tady nekdo PORADNE cetl topic pro zacatecniky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hurtík
Kdyz zapnu RC menu tak mi vsechno jede advance options,pluings atd... ale kdyz chi volbu CONFIGURATIONS tak sem mi to zamrzne na pozadí ta svetlemodrá barva a psp se vypne,fw sem uz skousle dát znovu,nepomohlo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts