hurtík Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Kdyz zapnu RC menu tak mi vsechno jede advance options,pluings atd... ale kdyz chi volbu CONFIGURATIONS tak sem mi to zamrzne na pozadí ta svetlemodrá barva a psp se vypne,fw sem uz skousle dát znovu,nepomohlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 myschoo Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 vymaz subor config.se s flash1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hurtík Posted July 15, 2007 Author Report Share Posted July 15, 2007 ok dobre ,zkusím to Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Anonymous_ Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 kdyby tady nekdo PORADNE cetl topic pro zacatecniky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
hurtík
Kdyz zapnu RC menu tak mi vsechno jede advance options,pluings atd... ale kdyz chi volbu CONFIGURATIONS tak sem mi to zamrzne na pozadí ta svetlemodrá barva a psp se vypne,fw sem uz skousle dát znovu,nepomohlo
3 answers to this question
Recommended Posts