Jim Beam Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Caute mam problem. Na mim komplu nikdy dlouho nevydrzi vypalovacka anevim cim to je. Tak sem si myslel ze proste smula na mechaniky. Donesl sem si jinou u ktere vim ze stopro fungovala. Jenomze... kdyz dam do mechaniky DVD tak mi to napise kdyz ho chci otevrit v tento pocitac tohle:System Windows nema k tomuto disku pristup. Disk muze byt poskozeny.Ujistete se zda se jedna o format ktery system rozpozna atd at to pripadne naformatuju. To stejny kdyz tam dam obycejny CD. A kdyz spustim imgBurn tak mi to v chybnych hlasenich pise:W 21:53:24 Duplex Secure's SPTD driver can have a detrimental effect on drive performance. A kdyz dam write image file to disc tak me to nepusti dal a napise se mi tam:Device not Ready (Unable to Recover TOC). Ale kdyz tam dam CD tak to napise normalne Ready.nevite nekdo co stim? Dodam ze pouzivam DVD-R Sony ktery sem koupil takze sou novy a predpokladam ze neposkozeny.... Sem ochoten za radu ktera to pomuze vyresit i zaplatit par korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Zkus vyměnit port zapojení IDE - SATA kabelu na desce. Pokud ani to nepomůže zkus jiný IDE - SATA kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Duplex Secure's SPTD driver can have a detrimental effect on drive performance Na tohle s klidem zapomeň. Znamená to, že mechanika možná nepojede na maximum rychlosti. A to u pálení není zase tak významné. více zde: http://forum.imgburn.com/index.php?showtopic=11238 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.