CHheVvy Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 http://www.convoyunltd.com/ Z této stránky si chci objednat muziku všechny CD které tam jsou a mě zajímá kolik by bylo poštovné, a jestli třeba nemají nějak vymyšlený že za každý CD nové poštovné... Prosím poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Podle mně se tam bude učtovat jedno poštovné ale maximálně do 1Kg váhy zásilky, ale nic nezaručuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 díky alespoŇ někdo reaguje, kdyžtak ještě nějaký rady nebo něco co by mi pomohlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 pošta je tam kolem 2,20 euro, určitě se to bude učtovat jednotné poštovné ale určitě do náké hmotnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 http://www.convoyunltd.com/faq How much will my shipping costs be?Your shipping charge will vary depending on the weight of your package, so if your CD exercises regularly and has a good diet things should OK shipping cost wise. If you wish to check your shipping charges before you make a purchase; add items to your cart and click the *check out* button. Select the country we are sending to then WALL-AH! you will receive a figure. Your total merchandise & shipping charges will be calculated before paymen Prostě si naházej věci do košíku, zvol si zemi a uvidíš konečnou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 chtěl bych opět poradit chci si objednat z oficiální stránek hudnu nové album Pendulum tu limitovanou edici za 40liber potom je tam něco podobného co radil Tekk ať zadám region a tam to vidím jenže zde není jakoby Česká Republika ale Regiony ( evropské zony ) nevíte do jaké zony spadá Česko a kolik by mě stálo poštovné... Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.