Raiton09 Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 čau chtěl bych se zeptat jestli nevíte jak čistit psp pod dysplayem mám tam nějaký prach nevíte jak to udělat nebo kde by se to dalo u někoho udělat dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 co takhle sundat kryt..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raiton09 Odesláno Červen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 no to jo ale nerad bych si psp poškodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 jak se ti tam mohl dostat prach ja ho mam asi 2 roky a ani jednou se mho necistil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 třeba se tam mohl dostat přes mykrak reprak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 To je naprosto normalni i u mobilu ze se tam dostane prach, ten je tam hned, to ani snad nejde aby se tam z anejakou dobu nedostal. Raion09: nemas se vubec ceho bat, je to 5 obcejnych sroubku, je tady na to navod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Já mam psp tak 4 roky a teď se mi tam taky dostal prach. Pěkně mě to štve, ve hrách je to dost vidět, snad se mi to podaří dát dohromady po tom co to rozeberu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Raiton09
čau chtěl bych se zeptat jestli nevíte jak čistit psp pod dysplayem mám tam nějaký prach nevíte jak to udělat nebo kde by se to dalo u někoho udělat dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.