Susperian Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Zdravím už má někdo nějaký názor na tuto hru? Nehrál jsm ani jeden díl tak, ale podle dostupného infa ma být tenhle nejlepší díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Hranie v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foruman Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Tak povídejte, zrecenzujte :) samotnyho me zajima jak to dopadlo - předešlé transformeraci nestáli vubec za nic. Takže pokud tady behá nejakej opravdu "ohranej" hráč, který mu nepřijde novy prince of persia nebo blur jako nejlepší hry, aby napsal nějakou tu pěknou recenzi/informaci jestli se konečně alespon tentokrát Transformers povedli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 PŘEČTISI tohle je to z konkurenčního fora jeden týpek to už koukám hrál http://forum.xbox-360-shop.info/transformers-war-for-cybertron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elbowman777 Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Zdravim,tuto hru jsem si stahnul a potreboval bych poradit. Neziju v CR a mam xbox v ntsc,u hry bylo napsano region free,ale nesla mi zpustit. Po dvou dnech k tomu vysel nejakej dodatek jtag,nebo neco podobneho,tak jsem to stahnul taky,ale je to v nejakem souboru isorip. nevite co stim mam udelat a jak to mam nainstalovat??? predem moc dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foruman Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Pravděpodobně si stáhnul RIP. Který bez JTAGu konzole nespuštíš, samotná hra se pak zpouští například z flashky nebo disku. Takže jí mužeš vyhodit a stahnout si plnej release bez Ripingu a s XEXem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.