Clark Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 čauves, prosil bych o radu s hrou Infamous. Právě jsem se dostal na třetí ostrov, jenže jsem nevyčistil všechny teritoria na druhém ostrově a rád bych se tam vrátil, jenomže most je rozbitej a já se tam nemám jak dostat. Za čištění teritorií jsou stříbrné trofeje, takže by mě dost sralo, kdyby mi tato chyběla. Poradí mi někdo pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Nejdřív to dohraj sice už jsem to nějakej ten pátek nehrál ale on ten most postaví jinak s tam dá v poho dostat přes dráty na první a z prvního na druhej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clark Odesláno Červen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Nejdřív to dohraj sice už jsem to nějakej ten pátek nehrál ale on ten most postaví jinak s tam dá v poho dostat přes dráty na první a z prvního na druhej. Díky kámo, tak to tak udělám. U týhle hry vím, že bude 100%, pač nemá Multiplyer. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Ještě se moc neraduj :). Ta trofej za ty kaskaderský kousky je docela obtížná. Některý jsou těžký jak sviň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawwer Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Hlavně si Ty kousky pořádně přečti, bo asik třikrát se mi stalo, že jsem dělal něco jiného, než po mně chtěli. A pak jsem se strašně rozčiloval, že to nejde :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 jasne shodit tri nepratele ze strechy najednou muze byt problem nebo trefit bleskem do hlavy za letu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 kde prosim sezenu seznam tech kaskaderskych kousku v cestine diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 muzete mi prosim poradit jak mam znicit ty pojizdne autobusy na 2ostrove co kolem sebe strili nic uz mne nenapada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 4 MartinCZ80: Kaskadérský kousky v češtině budou problém, o ničem nevím. Ale když zmáčneš start tak dole jsou vypsaný anglicky a není nijak těžký si je přeložit... Autobusy: musíš vždycky skočit na střechu busu a na jednom konci je takový zařizení, tak ho znič a je to... aspoň teda myslim :), už je to docela dlouho co jsem to nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 pernaaa: Jo, je to tak, skočíš na bus zeshora, a na jednom konci je pod stříškou nějaký zařízení, to odrovnej a je to. Pak už jen seskoč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 jj uz jsem to udelal diky takova hloupost ze jsem si toho nevsiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.