Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Komponenty

Shadow222

Otázka

No tak lidi jsem se rozhodl nakonec renovovat celej komp když jsem se kouknul na svoji gariku.

1. Procesor - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=77875

2. Grafárna - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=73356

Co na to říkáte jo a jakej k tomu motherboard, ramky a chladič

Hlavní pro mě je zahrát si Assassina 2 na plný detaily a aby mi aspoň na 3 roky na hry na ty plný detaily vydržel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

mimochodem, četl jsem jen pár bludů, co tady lidi říkali a jen poznamenám, že v dnešní době, pokud máš PC na hry, se kupovat cokoliv jiného, než nějakou architekturu Core Ix (i5/i7/i9 dle financí) nevyplatí. Ten procesor ti na hry na ty 2 roky i stačit může. Dvoujádru už dochází dech dneska (natož nějakému směšnému pentiu dual core, které jsi postnul v prvním příspěvku).

Grafika ti tak dlouho nevydrží ani omylem :-). Za 3 roky budeš rád za med./min. detaily bez škubání.

Odkaz ke komentáři

• 0

endhalf: Novou desku+i5/7 procesor si s tím rozpočtem nekoupí (mně by spíš zajímalo, kde se vzal ten blud, že na hry potřebuje člověk silnej procesor ... .-) ).

A jak ty vlastně víš jaký mám ramky a motherboard že tak říkáš, jak to tam padne?

No tak předpokládám, že to tvoje CPU je pro Socket 775 (DDR2 ramky) - pro nic jinýho se ten tvůj procesor nedělá.

EDIT: Ale jestli mi nevěříš, tak neni nic jednoduššího, než otevřít manuál/počítač/záručák a zkontrolovat to. .-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu