Mr Crazy Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 Zde: http://www.pspgen.com/modules.php?name=News&file=article&sid=4417 Podle toho, co jsem si přeložil do CZ, by se mělo jednat o nástupce 3.51 N33, protože M33, překládal jsem z EN sám, tak ve ztručnosti: Poté, co rusové vypustili do světa 3.51 M33, začalo se mluvit o jeho následníkovi, další CF, založený na jádru 3.51, nazývaný 3.51 XR Vydaní 3.51 N33 způsobilo neklid, a proto se hacker pj1115 rozhodl přiblížit informace o připravovaném novém CF 3.51 XR. FUNKCE CO BUDOU PŘIDÁNY: -Odstraněny problémy s moduly a přídavky, M33 tyto problémy měla -Odstraněny bugy -Přidáno XR Small Recorvery -Vylepšeno XMB -Network Update nahrazen za Custom Fimware Update /to je dobrý ne?/ -Načítání pluginů a vylepšení z MemorySticku -Soubory konfigurace jsou na MemorySticku, možno upravovat číslo verze, téma recorvery atd. -Možno mít 12 jednoduchých obrázků nv rozlišení 480x272 A FUNKCE CO CHCE PŘIDAT: -Možnost používat MP3/WAV/OGG jako zvuk z openingu, bez omezení délky -Boot a HideMedia chráněný heslem To bylo to nejdůležitější, tak co vy na to, to vypadá zajímavě ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 hm vapada to skvele :D btw. vylepsena temata :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 Jo docela zajímavý hlevně te Custom Firmware update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 teď se s FW roztrh pytel ne :D:D..a to je dobře když budou fungovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 tak to rozhodně je zajímavý......kdy to bude vydaný????? EDIT: můj 800 příspěvek......paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 hm vapada to skvele :D btw. vylepsena temata :?:Nahradil jsem za XMB, chyba v mym překladuChápejte že to byl překlad narychlo a by my hands :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 Ked sa niekto cez prazdniny nudi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 tak to rozhodně je zajímavý......kdy to bude vydaný????? Tak to se tam nepíše, ale doufám že brzo :bash: hlavně CF Update je zajimavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 Tak to se tam nepíše, ale doufám že brzo :bash: hlavně CF Update je zajimavej no to jo....bude to snadnější....jen cvakneš a updatuješ...né stahovat z netu a vymejšlet kam co dávat a tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 no to jo....bude to snadnější....jen cvakneš a updatuješ...né stahovat z netu a vymejšlet kam co dávat a tak....jj, to me jenom utvrzuje v tom, at si koupim wi-fi klic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yankee Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 mysli m ze CF update je zajimave ale v podstate blbost...radsej updatnem naisto ked to nakopcim na ms.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delwin Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 mam otazku mam na mim PSP bohuzel 3.51 a chtel bych tam tu 3.51 M33 ale nevim jak na to mel jsem 3.40 OE-A pujcil jsem ho kamosovy a on me tam nahral tu 3.51 existuje nejak moznost jak to tam dostat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 mysli m ze CF update je zajimave ale v podstate blbost...radsej updatnem naisto ked to nakopcim na ms....jasne ze to bude ze zacatku nejisty, ale bude to fungovat a kdyz budes treba mimo domov bez kompu a kabelu, jen z wi-fi pobliz, tak se to hodi ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 mam otazku mam na mim PSP bohuzel 3.51 a chtel bych tam tu 3.51 M33 ale nevim jak na to mel jsem 3.40 OE-A pujcil jsem ho kamosovy a on me tam nahral tu 3.51 existuje nejak moznost jak to tam dostat??? ne už sem ti to řikal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 mam otazku mam na mim PSP bohuzel 3.51 a chtel bych tam tu 3.51 M33 ale nevim jak na to mel jsem 3.40 OE-A pujcil jsem ho kamosovy a on me tam nahral tu 3.51 existuje nejak moznost jak to tam dostat??? je to sice OT, ale nedostanes to tam. Podekuj kamosovi, jeste ze takovy nemam :bash: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delwin Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 no jo no chtel jsem se jen optat Ale jak tak premislim tak asi sony vyda novou FW kdyz todle uz je Custom Firmware update a nebo se pletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delwin Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 je to sice OT, ale nedostanes to tam. Podekuj kamosovi, jeste ze takovy nemam :bash: :) ja uz mu podekoval to se neboj, ale nic me to nepomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 hele za bohuzel celkem dost asi 1000kc tu nekdo delal Hw prehrani FW nejaky slovak tusim on by ti to mohl downgradovat ne ?? sory za OFF TOPIC ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 no jo no chtel jsem se jen optatAle jak tak premislim tak asi sony vyda novou FW kdyz todle uz je Custom Firmware update a nebo se pletu Moc jsem to nepochopil, ale urcite vyda novej FW, pls uz do tohohle topicklu nepis, uz bylo vse receno. THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 eh ... je to zatial skor rumor, autor nic neslubuje... a vraj to nie je extra super coder takze uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delwin Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 nemate nekdo navod na to kam co mam zkopirovat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 s fw 3.51 mozes skopirovat vsetko nikam :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delwin Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 aha no ja si to tak nejak myslel, ale chtel jsem to zkusit Co musim mit za FW abych to tam dostal a jak se zbavim te 3.51 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 3.51 nejde udělat DG !!!!!!!! jasný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 Paneboze 3.51 se nezbavis jinak nez prodejem! Jinak to nejde! Opakuju nepiš sem už o 3.51, OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.