Typan Cz Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 ahoj, mam NTB Asus Eee s Intel Atomem, a ten jak známo, neni moc rychlej. po nainstalování intiviru od Symantecu se ten počítač příšerně zpomalil. Moje sideaplikace mi ukazuje, že hned po zapnutí PC mam 100% zatížení procesoru, a to je celkem dost :) A tady je můj dotaz : neni nějakej způsob, kterym bych mohl to zatížení snížit, aby to běhalo rychlejc ? dík za odpovědi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Zkus cistit pc od zbytecnosti.Napr CCleaner.A taky muzes zrychlit tim ze povypinas v registrech zapinani nejakych programu pri startu ktere nepotrebujes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 skus Advanced SystemCare ten dost pc zrychli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 15, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Nejlepší bude dát pryč celej Antivir :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Doporučuju killnout ty sideapp, je to zbytečný a i takový maličkosti vzlhedem k tomu, že máš atom pomůžou. Jestli chceš vědět zatížení procesoru nebo operační paměti, tak se mrkni přes správce úloh. Pak to vyčisti třeba tim CCleanerem, defragmentuj disk, pročisti registry (taky přes CCleaner). Jakej máš OS? Jestli ti nezáleží na vzhledu, tak si optimalizuj vzhled pro výkon. // Zingl xD Ale jo, něco na tom je ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 S Nortonem mají problémy i normální PC, natožto EEE, mám netbook Asus N10J, a klidně stačí antivir Avira, je denně aktualizovaný a také v základní verzi zdarma. Pokud máš origo toho Nortona, tak je to škoda peněz, musíš si pohrát s nastavením jako čištění na pozadí, kontrola odkazů apod. je to sice nejlepší antivir, ale jeho žravost na systém je nekonečná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 LOL, tak to je jasny. Kdyz se po instalaci te sracky od Symantecu zpomalil, tak se po odinstalaci te sracky zase zrychli ne? Jinak receno, ted AV dej do rite a pojede to :) Antivir na netbooku.. to jsou ale napady lol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Pokud máš origo windowsy, tak si stáhni Microsoft Security Essentials. I na netbooku běží tenhle av skvěle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 no, takze par veci 1) mam widlous 7 32bit 2) antivir odinstalovavat nebudu 3) aplikace po startu povypinam dik ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Takze :1) Windows 7 je dost narocnej na pc/nootebok.Ja jsem teda dal prednost starym dobrym windouws XP. 2)Fakt dobrej antivir je Avast! doporucuji. 3)to bude dobry.Protoze se ti ze zacatku nebude tak pretezovat pc se zapinanim dalsich procesu a timpadem bude o neco rychlejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.