petrla Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2007 Zdravím, hledal jsem něco jak by se dalo rozjet či nainstalovat do psp nějakou "PC aplikaci" na psp...(myslím nějaké programy). Kdesi jsem viděl na hry skoušel jsem to ale nevím nějak to nešlo. POkud o něčem víte tak prosím napište.. ...???? mám CF 3,30oe
0 mata Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2007 www.dl.qj.net - tam je spusta her a aplikaci, a vypada to tak ze o tom nic moc nevis, mas CF nebo ORIGO ?
0 defuckto69 Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2007 Zdravím, hledal jsem něco jak by se dalo rozjet či nainstalovat do psp nějakou aplikaci na psp...(myslím nějaké programy).Kdesi jsem viděl na hry skoušel jsem to ale nevím nějak to nešlo. POkud o něčem víte tak prosím napište..něco nusí být ...???? kamo, bud sem ozralej ja, nebo ty. zkus to napsat nejak srozumitelneji a rad poradim... ;)
0 petrla Odesláno Červenec 15, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2007 www.dl.qj.net - tam je spusta her a aplikaci, a vypada to tak ze o tom nic moc nevis, mas CF nebo ORIGO ? asi jsi ty stránky blbě napsals nějak nejdou
0 tekken90 Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2007 http://dl.qj.net .............
0 mata Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2007 Jo sorry uz mi je*e z toho horka.....
0 petrla Odesláno Červenec 21, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2007 jo díky...mě už taky je*e doma mám 33 stup.
Otázka
petrla
Zdravím, hledal jsem něco jak by se dalo rozjet či nainstalovat do psp nějakou "PC aplikaci" na psp...(myslím nějaké programy).
Kdesi jsem viděl na hry skoušel jsem to ale nevím nějak to nešlo.
POkud o něčem víte tak prosím napište.. ...???? mám CF 3,30oe
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts