<^KeNnY^> Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Ted máš ISO a možná DVD (?), takže to projet abgxem, jestli je ISO v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Mam flash a rekl mi,ze tam dal 1.2...tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Říkal něco o Lite Touch (LT)? Kdy ti ten flash dělal? To neni možný, že by ti tam dal iXtreme 1.2 a iXtreme LT 1.2 neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 delal dnes nesel bys na icq potreboval bych jeste poradit.abgx mi to zkontroloval a v poho. . jak dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 ICQ nepoužívám, přehlednej návod jak vypalovat máš tady, stačí podle něj postupovat. Pokud ti dělal flash dnes, určitě budeš mít nejnovější firmware a jak už jsem psal, všechny nejnovější firmwary pro mechaniky přehrajou každou wave, takže patchovat nemusíš. Pokud by jsi měl s tim vypalovaním nějakej problém, můžeš mi naspsat na skype co mam v profilu, zejtra odpoledna se tam objevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Prosim te,jeste dotaz..nemam pry vypalovat iso ale jen dvd...ALE DVD ma 37kb...To je dost malo..tak jak dik nechci si zkurvit hned dvd dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 DVD soubor jen udává layerbreak a vzápětí odkazuje na ISO, takže doopravy vypaluješ ISO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 super..uz jsem zacal vypalovat..trva to asi 35 min..vypaluju presCloneCD tak snad to pobezí.modlim se ...snad jsem to neposral.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Tak jsem to zvladnul..hra bezi skvele a ja jsem rad ze ste me to naucili..vsem dekuji za rady..jeste otazka..MAM FLASH 1.2 to je vse co mi k tomu flasher rekl..budou mi na tom behat všechny hry??diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Zkus nějakou novou když půjde, pak ano, půjdou ti všechny. Ale Flash 1.2 určitě nemáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Červen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Zjistím to nejak,nebo se musim zas spojit s ním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 IMO bych se na to vykašlal, jen se nejspíš spletl a máš 1.1. Jen amatér dá do Xboxu dnes něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Červen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 ok ale nechapu to ted s tim v tennis,proc to nejde vypalit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Protože se to prostě stává. Horší DVD z výroby, škytavka v komunikaci mezi palírnou a počítačem, je mnoho důvodů. Proč se to stalo přesně ti nikdo nepoví. Zkus to znovu a teprve když to udělá znovu natom samém místě, pak se strachuj. Jak se tomu snažit bránit jsem ti už napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanyV Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Ahoj, stahnul jsem si z internetu hru FIFA2010. Vypalil jsem ji na DVD +R DL (podle navodu zde- soubor .dvd) pres imgburn a po vlozeni hry do xboxu to pise Mix Media Disk, hra nenacte a ani spustit nic nejde.. :-( poradite nekdo co s tim..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nokhu Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Ahoj, stahnul jsem si z internetu hru FIFA2010. Vypalil jsem ji na DVD +R DL (podle navodu zde- soubor .dvd) pres imgburn a po vlozeni hry do xboxu to pise Mix Media Disk, hra nenacte a ani spustit nic nejde.. :-( poradite nekdo co s tim..? Musíš si hru před vypálením opatchovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanyV Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Musíš si hru před vypálením opatchovat. I když mám flash LT 1.1 u kterého patch hry (dle ostatních) není nutný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Ne, samozřejmě, pak patchovat nemusíš. Spíš by ale byl třeba dobrý výpis z logu Abgx a vypalovacího programu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Dobrý stahovat z torrentů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.