Shocky91 Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Zdravim, tak kdyz pripojim net, vypisu IP atp, tak vsechno probehne v pohode, ale u kontroly LIVE mi to vyhodi chybu. (jo, a kdyz mam vyplnenej nick a heslo jako na webu kde si pripisuju live gold, tak se nepripoji vubec..) A hodi mi to chybu: You cant connect to Xbox live, but your current network configuration max limit you online ecperince. Select more info for description of the problem and now you cant fit it. Kdyz dam more info tak: Your NAT type is Moderate. People on networks with this NAT type may not be able to join certain games or heat other people white playing online. For the best online experience, you need an open NAT configuration. If you router supports UPnP, go to your router configuration web pages on your PC and enable UPnP. You can get help woth NAT pyes at www.xbox.com/networkhelp Router primo nemam, jen modem UBIQUITI. A kdyz mam net v xboxu tak ho z pc odpojim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Zdravim, tak kdyz pripojim net, vypisu IP atp, tak vsechno probehne v pohode, ale u kontroly LIVE mi to vyhodi chybu. (jo, a kdyz mam vyplnenej nick a heslo jako na webu kde si pripisuju live gold, tak se nepripoji vubec..) A hodi mi to chybu: You cant connect to Xbox live, but your current network configuration max limit you online ecperince. Select more info for description of the problem and now you cant fit it.Kdyz dam more info tak: Your NAT type is Moderate. People on networks with this NAT type may not be able to join certain games or heat other people white playing online. For the best online experience, you need an open NAT configuration. If you router supports UPnP, go to your router configuration web pages on your PC and enable UPnP. You can get help woth NAT pyes at www.xbox.com/networkhelp Router primo nemam, jen modem UBIQUITI. A kdyz mam net v xboxu tak ho z pc odpojim.. mam sice PS3 ale radili mi tady abych modem kdyz zapojuju do neceho jinyho na cca 10 vterin vypojil a pak zase zapojil do elektriny(restartuje se) nevim jestli je tohle ted pripada ale zkusit to muzes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 jdi do modemu ... a zmen upnp.. kdyztak na youtube mas pomerne dost navodu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shocky91 Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Vytahnout modem jsem zkousel nepomaha to.. A hlavne se nemuzu dostat do nastaveni toho modemu ani kdybych se pos*al :-D Tak asi hold koupim rovnou router.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.